Brigitte Pastramă, ATAC la adresa fostului soț! Declarații TULBURĂTOARE: „M-a bătut și m-a tăiat”

Brigitte Pastramă e din nou în centrul atenției în showbiz-ul autohton. De data aceasta, bruneta îi aduce fostului soț acuzații grave: susține că a bătut-o și a tăiat-o! 

După ce Ovidiu Torj a intervenit în scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au ieșit la iveală detalii halucinante din trecutul brunetei. Ovidiu Torj a afirmat că vrea să-i ia fetița pe care o au împreună, lucru care, pare-se că a scos-o din minți pe brunetă.

Brigitte Pastramă a mărturisit că, la o lună după ce a început o relație cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj a dezbrăcat-o, a bătut-o și a tăiat-o pentru a nu mai putea intra în restaurant. 

Vedeta și-a retras plângerea pentru fiica pe care o are împreună cu Ovidiu Torj, dar n-a uitat niciodată acest incident. 

„După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie (n.red Ilie Năstase, fost soț)... Mi-am retras plângerea pentru fiica noastră”, a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

„M-am despărțit de el pentru că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat” a mai spus bruneta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel