BRAZILIA - GERMANIA, în SEMIFINALE la CM 2014, după BRAZILIA - COLUMBIA 2-1

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA și COLUMBIA au jucat, joi seară, de la ora 23:00, pentru un loc în SEMIFINALE la CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014.

Vezi și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA a trecut de COLUMBIA cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de cei doi fundași centrali, THIAGO SILVA și DAVID LUIZ, în timp ce JAMES RODRIGUEZ a redus din diferență pe final de meci, din penalty.

Meciul de la Fortaleza a fost precedat de un episod impresionant, în momentul intonării imnului BRAZILIEI. THIAGO SILVA și compania, împreună cu zecile de mii de brazilieni din tribune, au "răcnit" din toți rărunchii, transmițându-le oaspeților că sunt pregătiți și motivați pentru confruntarea ce urma să aibă loc.

Citește și: FRANȚA-GERMANIA 0-1, în SFERTURI la CM 2014. GERMANIA s-a calificat în SEMIFINALE, unde va întâlni câștigătoarea sfertului BRAZILIA-COLUMBIA

 

Într-adevăr, BRAZILIENII au început mult mai motivați sfertul de finală și au deschis scorul repede, în minutul 7, prin căpitanul THIAGO SILVA, care a profitat de o eroare de marcaj la un corner și a împins mingea în poartă, din apropiere.

Cele mai mari ocazii ale primei părți au fost ratate tot de gazde, în special prin Hulk, care fie nu a nimerit poarta, fie a fost blocat de Ospina.

BRAZILIA a primit o lovitură extrem de grea în minutul 64, când THIAGO SILVA a primit cartonașul galben, pentru că l-a împiedicat pe Ospina să degajeze și să își pună echipa pe contraatac. Căpitanul BRAZILIEI va fi astfel suspendat în SEMIFINALA cu GERMANIA, din cauza avertismentului primit în SFERTURI.

În minutul 69, celălalt fundaș central al BRAZILIEI, DAVID LUIZ, a marcat un gol absolut senzațional, dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri de poarta COLUMBIEI. În stilu-i caracteristic, DAVID LUIZ a executat cu latul, dar extrem de puternic, iar mingea a fost catapultată în plasa lui Ospina, care a atins balonul, dar nu l-a putut respinge.

Cu 10 minute înainte de final, JAMES RODRIGUEZ a redus din diferență printr-un penalty, însă COLUMBIENII nu au reușit să mai marcheze un gol și să trimită meciul în prelungiri.

S-a terminat BRAZILIA - COLUMBIA 2-1, iar naționala "Selecao" îi va întâlni pe nemți în SEMIFINALELE CM DE FOTBAL 2014.

Vezi aici toate meciurile din sferturile de finală de la CM 2014: SFERTURI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din fazele eliminatorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel