FRANȚA-GERMANIA 0-1, în SFERTURI la CM 2014. GERMANIA s-a calificat în SEMIFINALE, unde va întâlni câștigătoarea sfertului BRAZILIA-COLUMBIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FRANȚA și GERMANIA s-au întâlnit, vineri, de la ora 19:00, în primul meci din sferturile de finală ale CM DE FOTBAL 2014.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA s-a impus cu 1-0 și a eliminat FRANȚA din sferturile de finală ale CM 2014, grație golului marcat în minutul 13 de MATS HUMMELS.

Fundașul Borrusiei Dortmund a deschis scorul cu o lovitură frumoasă de cap. HUMMELS a deviat pe spate o centrare din lovitură liberă, iar mingea a atins transversala și a intrat în poarta lui Lloris.

Francezii au alergat în zadar după egalare, Neuer opunându-se de fiecare dată șuturilor trimise de Benzema, Valbuena sau Varane. Mai mult, nemții puteau da lovitura decisivă pe contraatac, în minutul 82, când Schurrle a trimis slab, din poziție ideală, iar portarul francez a reușit să respingă.

S-a terminat GERMANIA - FRANȚA 0-1, iar nemții vor juca în SEMIFINALE cu echipa care se va impune în sfertul de finală BRAZILIA - COLUMBIA.

Vezi aici toate meciurile din sferturile de finală de la CM 2014: SFERTURI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din fazele eliminatorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel