BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie ELIMINARE

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

Sâmbătă, 31 martie 2018, a avut loc gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars. A fost o seară plină de spectacol la finalul căreia am afla cine a părăsit competiția Bravo, ai stil! All Stars.

Iată cum s-a desfășurat gala:

UPDATE 01:30: EMILIANA A FOST ELIMINATĂ DE LA BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Ce a spus după eliminare puteți citi AICI.


Marisa ocupă fotoliul imunității.


UPDATE 01:20: Iuliana este la un pas de eliminare! Marisa și Alina au imunitate. Emiliana a primit cele mai multe nominalizări din partea concurentelor, adică patru. Iuliana și Emiliana au ajuns în fața juraților. Amândouă se luptă pentru a rămâne în concurs. Favorita publicului în această săptămână a fost Silvia, cu 23,1%


Iată clasamentul în urma notelor juraților: Primul loc, 18 puncte: MARISA;

Locul doi, 17 puncte: Silvia;

Locul trei, 16 puncte: Denisa și Alina;

Locul patru, 15 puncte: Beatrice 

Locul cinci, 13 puncte: Larisa 

Locul șase, 8 puncte: Emiliana și Otilia

Locul șapte, 7 puncte: Iuliana.

Marisa a fost preferata brigadei sexy!


UPDATE 00:59: A venit rândul Silviei. A primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 5; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 5; Cătălin Botezatu: 5.

"Prin această rochie reușești să fii și glamour și foarte în temă", a comentat Maurice Munteanu. "Ținuta este excepțională", a intervenit și Raluca Bădulescu. "Acesta înseamnă pentru mine Jungle glam", a comentat și Cătălin Botezatu.


UPDATE 00:40: A urmat Iuliana. A primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 2; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 2; Cătălin Botezatu: 1. Juratul anterior menționat a spus că are pretenții mari de la ea ținând cont că a fost câștigătoarea sezonului trei, dând de înțeles că în această gală a cam gafat. "Fusta nu îmi place deloc!", a spus Maurice Munteanu. "Mie îmi place, dar ce facem cu fusta? De la tine am așteptări foarte mari! Mie îmi plac doar anumite piese de la tine", a comentat și Raluca Bădulescu.

UPDATE 00:30: A venit rândul Emilianei. Ea a fost 'Mama natură' sâmbătă seară în gala Jungle Glam. Victor i-a dat dislike, la fel și Bogdan Vlădău. Emiliana a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 2; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 3; Cătălin Botezatu: 1.

"Nu îmi place ce ai făcut. Acest corset are ceva... ai ceva de nuntașă", a zis Maurice Munteanu.

"Tu ești frumoasă, dar ce facem cu stilul?", a spus Cătălin Botezatu.

"Nu ai făcut nimic... tu ești așa drăguță, dar este o combinație nefirească. Mă sperie florile", a spus Iulia Albu.

VEZI aici toate declarațiile despre momentul Emilianei.


UPDATE 00:14: Denisa a urcat pe scenă pentru a arăta ce a pregătit pentru această gală. Ea a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 4; Iulia Albu: 4; Raluca Bădulescu: 4; Cătălin Botezatu: 4.

"Consider că ținuta a fost foarte bună", a zis Iulia Albu. "Momentul este slăbuț, dar ținuta extraordinară", a comentat și Raluca Bădulescu. 

UPDATE 00:07: Următoarea concurentă a fost Larisa. Ea a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 3; Iulia Albu: 4; Raluca Bădulescu: 4; Cătălin Botezatu: 2.

"Nu mi-a plăcut foarte tare rochia, dar îți vine bine", a spus Maurice Munteanu. 


UPDATE 23:59: A venit Beatrice. Ea a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 4; Iulia Albu: 4; Raluca Bădulescu: 4; Cătălin Botezatu: 3.

"Numărul a fost slăbuțel, dar ținuta îmi place", a spus Raluca Bădulescu.


UPDATE 23:33: A urmat Marisa. Brigada sexy a fost încântată de ținuta ei. Marisa a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 5; Iulia Albu: 5; Raluca Bădulescu: 5; Cătălin Botezatu: 3.

"Îmi place ținuta. Este potrivită temei", a spus Maurice Munteanu. Și Iulia Albu a fost încântată de numărul Marisei.

UPDATE 23:28: A venit rândul Alinei. Ea a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 4; Iulia Albu: 3; Raluca Bădulescu: 4; Cătălin Botezatu: 5.

"Ai o ținută excepțională!", a spus Raluca Bădulescu. "Îmi place ce ai făcut!", a zis Iulia Albu. "M-ai surprins. Ești foarte bine", a comentat și Botezatu.

Nu uitați: Alina și Iuliana se luptă pentru imunitate în această gală.


UPDATE 23:19: Otilia a fost prima care a defilat. Ea a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 2; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 3; Cătălin Botezatu: 1. Victor i-a dat un dislike.

"Zici că ești dezasamblată cu alea în picioare!", a spus Cătălin Botezatu.

"Dacă înlocuiai sandalele, arătai omenește", a spus Raluca Bădulescu.

"Tu la ce gală ai venit?! Care sunt elementele jungle din costumația ta? Eu nu mă gândesc la un flamingo când te văd, ci la un cocoșel de munte", a zis și Maurice Munteanu.

UPDATE 23:15: Sunteți pregătiți pentru "jungla" de la Bravo, ai stil? All stars! ? A început distracția. Fetele sunt extrem de colorate sâmbătă seară. Marisa, propusă de Cătălin Botezatu și Iuliana, propusă de Maurice, au primit câte un gif card AFI.

----

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie ELIMINARE. După o săptămână în care fetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase, a venit ziua cea mare. Sâmbătă, 31 martie, de la ora 23:15, începe gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars. Vom afla împreună cine va fi eliminată din concurs și, de asemenea, vom vedea ce reacții vor avea jurații la vederea momentelor serii de la Kanal D.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie ELIMINARE. Lupta este strânsă pentru că în concurs se află cele mai bune concurentele din sezoanele trecute.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie ELIMINARE. Amintim că în emisiunea de sâmbăta trecută, gala Candy Land, Silvia și Marisa s-au aflat pe primul loc în clasamentul juraților, însă băieții i-au acordat cele trei puncte Silviei. În cel al telespectatorilor, tot Silvia s-a aflat în top. Pe locul doi s-a situat Marisa, iar pe cel de al treilea s-a clasat Iuliana. Nicio concurentă nu a fost eliminată.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie ELIMINARE. Rămâne de văzut ce se va întâmpla sâmbătă seară, 31 martie! Bravo, ai stil! All Stars va începe imediat după Exatlon! Stați cu noi pe www.dcnews.ro. Vă ținem la curent cu prestația fetelor! Gala Jungle Glam de la Bravo, ai stil! All Stars se anunță extrem de interesantă.

VEZI ȘI: BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. ELIMINARE controversată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel