Urmărește emisiunea live


BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. Emiliana, TAXATĂ vehement

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. Sâmbătă, 31 martie 2018, în gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars, Emiliana a dat-o în bară. Cel puțin așa au dat de înțeles jurații de la emisiune.  

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Am impresia că te-ai dus în acest weekend la restaurant și ai plecat cu ce aveau ăștia pe perete", a zis Victor Slav.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Emiliana, ne-ai obișnuit cu mult mai mult... De data aceasta, a fost foarte puțin", a spus și Bogdan Vlădău.

Jurații, remarci dure

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. Și jurații au taxat-o pe Emiliana pentru modul în care s-a îmbrăcat în gala de sâmbătă, 31 martie.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Nu îmi place ce ai făcut. Acest corset are ceva... ai ceva de nuntașă. Emiliana, de data aceasta, a întrecut măsura stylingului! E 'atrocă' ", a zis Maurice Munteanu.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Mie îmi pare că văd așa o glastră, cu natură moartă în sensul de plante pentru că tot ce ai pus pe tine este artificial. E ca un perete peste care ai adăugat o jerbă. Tu ești frumoasă, dar ce facem cu stilul? Cum să vii la o gală Jungle glam pe muzică indiană, să faci un ritual indian și să vii ca și cum ai fi un colț de perete într-un restaurant mai ieftin așa?", a spus Cătălin Botezatu.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Ținuta este... nu o luăm de la capăt cu restaurantul și florile și oricum restaurantul este de mâna a doua... ", a zis și Raluca Bădulescu.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS gală 31 martie. "Nu ai făcut nimic... tu ești așa drăguță, dar este o combinație nefirească. Mă sperie florile", a spus Iulia Albu.

Note pentru Emiliana

[citeste si]

BRAVO, AI STIL ALL STARS gală 31 martie. Emiliana a fost 'Mama natură' sâmbătă seară în gala Jungle Glam. Victor i-a dat dislike, la fel și Bogdan Vlădău. Emiliana a primit note după cum urmează: Maurice Munteanu: 2; Iulia Albu: 2; Raluca Bădulescu: 3; Cătălin Botezatu: 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel