Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Evenimentul care a atras atenţia

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Evenimentul care a atras atenţia
Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Evenimentul care a atras atenţia

Brad Pitt s-a aflat în aceeași locație cu Jennifer Aniston, la un eveniment de sâmbătă seara.

Prezenţa lui Brad Pitt sâmbătă seara la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, unde fosta sa soţie Jennifer Aniston îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani, a atras imediat atenţia presei mondene. Jennifer Aniston va împlini 50 de ani luni 11 februarie. Ea a profitat, însă, de weekend pentru a-şi sărbători ziua în avans. Pentru a marca acest moment de cotitură din viaţa sa, actriţa a reunit în jurul ei familia, prieteni şi colegi, la Sunset Tower Hotel, situat pe celebra artera Sunset Boulevard din Los Angeles, informează parismatch.com.

În această paradă de celebrităţi, una dintre vedete a atras în mod deosebit atenţia, după cum a relatat revista People. Este vorba de Brad Pitt, fost soţ al inimitabilei Rachel Green din serialul 'Friends', care s-a aflat pe lista de invitaţi şi care a fost văzut în faţa intrării în hotel. Actorul de 55 de ani este fotografiat din spate, cu o şapcă pe cap, dar este suficient să reînvie speranţa fanilor cuplului pe care cele două staruri l-au format la începutul anilor 2000.

Numeroase celebrităţi, invitate

Pentru aniversarea sa, Jennifer Aniston, după cum se vede în unele fotografii, a optat pentru un costum negru - cu un decolteu generos şi legături încrucişate pe spatele gol - pantofi cu tocuri înalte şi o mică poşetă neagră cu lanţ auriu pe umăr. Lista de invitaţi a inclus numeroase celebrităţi, printre care George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Orlando Bloom şi Katy Perry, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore, Jennifer Meyer. John Aniston, tatăl lui Jennifer, a fost, de asemenea, prezent la petrecere.

Revista People remarcă faptul că Gwyneth Paltrow, care a avut o relaţie amoroasă cu Brad Pitt în anii '90, şi cântăreţul John Mayer, fost iubit al lui Jennifer Aniston, s-au numărat printre invitaţi. Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi în perioada 2000-2005. Fiecare s-a recăsătorit ulterior, dar în prezent amândoi sunt divorţaţi.

Citește și:

Neri Oxman, noua IUBITĂ a lui Brad Pitt. S-au mutat împreună

Angelina Jolie-Brad Pitt. Actrița se recăsătorește, după divorțul de Brad Pitt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel