Neri Oxman, noua IUBITĂ a lui Brad Pitt. S-au mutat împreună

brad pitt
brad pitt

E oficial: Brad Pitt are o nouă iubită și nu este Jennifer Aniston, așa cum titra presa de peste ocean în urmă cu câteva săptămâni.

Celebrul actor și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Neri Oxman, arhitectă și profesoară la prestigiosul institut american MIT. Acum, se zvonește că relația celor doi e la un stadiu mult mai avansat decât au lăsat să se înțeleagă și că e foarte posibil ca-n curând să-și recunoască relația în public.

Umblă vorba pe la Hollywood că relația dintre Brad Pitt (54) și frumoasa arhitectă n-ar fi doar la stadiul de flirt. Chipurile, cei doi sunt împreună de nouă luni, iar relația este pe un făgaș cât se poate de serios. Dovada e faptul că Brad are deja cheia de la casa lui Neri (42), din Cambridge, Massachusetts, acolo unde actorul este un "oaspete" obișnuit, relatează okmagazine.ro.

Fotografia cu Jennifer Aniston s-a dovedit un FALS grosolan

Luna trecută, tabloidul Star informa că fostul cuplu de actori Brad Pitt şi Jennifer Aniston ar fi din nou împreună datorită intermedierii unui prieten apropiat, George Clooney. Sub titlul "They're back on!" (Din nou împreună), cei doi actori erau vizibili într-o fotografie, pe prima pagină, sărutându-se. Totul s-a dovedit însă a fi o fotografie modificată în Photoshop. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel