Bode, către tinerii liberali: Locurile pe listele de candidaţi ai PNL se câştigă prin muncă şi rezultate

Sursa foto: Facebook Lucian Bode
Sursa foto: Facebook Lucian Bode

Lucian Bode le spune tinerilor liberali că locurile pe listele de candidaţi ai PNL se câştigă prin muncă şi rezultate

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, că de fiecare dintre tinerii din partid depinde locul eligibil pe care vor candida, el adăugând că, odată cu finalul şcolii de vară, se va intra în 'dispozitiv de campanie' pentru anul 2024.

'Este ultima şcoală de vară dinaintea alegerilor din anul 2024, un an cu mize mari, aşa cum s-a spus aici, pentru PNL şi, îndrăznesc să spun, pentru viitorul României. Urmează testul major pe care îl dăm cu toţii în faţa românilor. Pentru că în politică, valoarea unui partid, a politicienilor se măsoară în votul primit. Ceea ce urmează este o mare, mare oportunitate pentru voi. Veţi trece de la colocvii şi simpozioane direct la acţiunea politică şi anticipez că o să avem o acţiune politică intensă. De la teorie, la organizare şi eficienţă. Vremea cluburilor de discuţii se închide odată cu finalul acestei şcoli de vară. Intrăm în dispozitiv de campanie pentru anul 2024. Iar voi intraţi direct în bătălia politică şi vrem să fiţi pregătiţi pentru a face echipă cu toată suflarea liberală pentru a ne atinge obiectivele fixate', a afirmat secretarul general al liberalilor.

El a spus şi că organizaţia de tineret este o structură internă importantă a PNL şi i-a îndemnat pe tinerii liberali să se implice activ şi combativ în lunile următoare, în efortul de campanie al partidului, atât în mediul online cât şi în discuţiile directe cu oamenii.

'Vreau să daţi totul în această desfăşurare de forţe care va urma pentru că atingerea ţintelor ne va garanta un lucru extrem de important, continuarea actului de guvernare cu PNL la guvernare 2024-2028. Intraţi, deci, pe deplin, încă de azi, cu determinare şi profesionalism, în acest joc politic cu miză uriaşă. (...) E şi o miză civilizaţională, dacă vreţi: alegem Occidentul şi valorile civilizaţiei euro-atlantice, Occidentul în care România poate avansa în continuare, în siguranţă, către nucleul celor mai prospere state democratice din Europa, sau alegem, Doamne fereşte, modelul putinist (...) Combateţi activ clişeele propagandei anti-PNL şi clişeele propagandei anti-occidentale. Acestea se reinventează mereu, iar noi trebuie să avem mereu antidotul la populismul grotesc şi la discursul mincinos', a subliniat secretarul general al PNL. Bode le-a solicitat tinerilor liberali să apere şi să promoveze partidul şi valorile europene.

'Voi sunteţi generaţia altfel, generaţia care preia ştafeta, produce schimbarea şi societatea trebuie să se identifice cu voi. De aceea, vă cer să fiţi pasionaţi de politică, să faceţi politică liberală din convingere şi să fiţi gata să apăraţi şi să promovaţi PNL şi valorile comunităţii europene. Nu vrem să ne întoarcem înapoi în 'zona gri' din anii '90! Sunteţi membri ai unui partid istoric care de un veac şi jumătate şi-a împletit destinul cu integritatea, cu dezvoltarea, cu modernizarea şi occidentalizarea României. Este partidul cu cea mai mare experienţă de guvernare democratică, partidul care-şi continuă misiunea, prin voi!', a adăugat Lucian Bode.

De asemenea, el a spus că în PNL locurile pe listele de candidaţi 'se câştigă prin muncă şi rezultate'.

'Am mai spus-o şi o repet. În PNL candidatura, locul pe listă nu sunt un dat. Ele se câştigă prin muncă şi rezultate. 3.228, de voi depinde. De fiecare dintre voi depinde locul eligibil pe care veţi candida. Aveţi, vă garantez, sprijinul nostru pentru o cât mai mare reprezentare a voastră în administraţie. Dar pentru asta trebuie să vă pregătiţi temeinic. Şi mai ales trebuie să aveţi o conduită integră şi să fiţi modele pentru comunităţile unde activaţi', le-a mai transmis Lucian Bode tinerilor liberali participanţi la şcoala de vară de la Neptun, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel