Bobonete, luat la rost de angajata unei benzinării: E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt

Sursa foto: Facebook Mihai Bobonete
Sursa foto: Facebook Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a povestit un episod care a avut loc într-o benzinărie. Actorul a fost certat de o angajată.

"La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul (n.r. Las Fierbinți), am avut un moment la o benzinărie de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (n.r. "Dorel" din serial). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: "Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”.

Și m-am gândit: mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. "Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră. Un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. "E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”.

Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. "Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…”. "Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț". Atunci, Mihai mi-a zis: "Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!”. Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu", a povestit Bobonete în podcastul său.

Las Fierbinți este un serial de comedie românesc care a debutat la PRO TV pe data de 1 martie 2012. Serialul aduce cele mai mari audiențe la PRO TV la fiecare difuzare. Serialul a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România.

Vezi și:  Frații Dolănescu continuă să se dușmănească. "Doar numele e comun"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel