Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, SCANDAL URIAŞ: ”M-a adus mama mea la nebun”. Mama vedetei se apără. De ce a internat-o

Facebook Pop Bianca Florina
Facebook Pop Bianca Florina

Mama Biancăi Pop intervine, după ce fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a lansat acuze grave la adresa familiei. 

Bianca Pop s-a filmat recent într-un salon de la spital şi a spus că a fost internată la psihiatrie chiar de mama ei. 

”Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, povestea fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, conform spynews.ro.

Mama Biancăi Pop intervine. De ce a fost vedeta internată 

”N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat poliția și salvarea ca să o duce ca să o detoxific.

Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie”, a spus mama Biancăi Pop la Antena Stars.

”Eu am dus-o la medic ca să o salvez, iar mâine nu va fi externată pentru că abia mâine va veni un medic să îi facă analize și să o examineze. Arată ca un copil de 10 ani, așa a ajuns de slabă, a ajuns foarte slabă, e agitată și nu mai doarme.

Eu nu am internat-o la un spital de nebuni, am internat-o la Psihiatrie că trebuie examinată și acolo va primi tratamentul adecvat. E și pe semnătura ei, dar și pe semnătura mea”, a mai adăugat ea, conform sursei citate. 

Bianca Pop, în centrul atenţiei după ce a spus că nu iese din casă fără 1000 de euro cash

"Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât nu ies din casă," a spus Bianca Pop la Un Show Păcătos în 2020.

Bianca a devenit cunoscută în cadrul show-ului "Insula Iubirii" acolo unde a jucat rolul de ispită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel