Bianca Drăgușanu: ”Nu mă interesează facturile și nu știu cât vin”. Suma uriașă pe care o încasează lunar

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu duce grija zilei de mâine. 

În zilele noastre, în România și-n lume, criza energetică îngrijorează de la omul de rând la marile companii și principalii decidenți. Dar nu toți sunt îngrijorați. Vedetele, care primesc bani grei pentru simpla lor apariție, nu par a avea vreo grijă cu privire la facturi. O astfel de mondenitate este Bianca Drăgușanu care recunoaște că nu o sperie situația economică actuală și nici criza energetică. Fostă asistentă TV, Bianca Drăgușanu spune că nu o interesează valoarea facturilor. Mai mult, ea spune că nu face economii de niciun fel, deși chiar ea este proprietara unei companii care, teoretic, ar fi afectată, la fel ca toate celelalte, de criza energetică. 

Bianca Drăgușanu locuiește într-un cartier rezidențial, împreună cu mama și fiica sa. ”Îmi ajut financiar toată familia” spune ea. ”Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva” a explicat ea, scrie playtech. Se pare că vedeta nici nu prea mai stă pe acasă. Ea și-ar fi mutat cea mai mare parte a bagajelor sale în apartamentul din Pipera al lui Gabi Bădălău, iubitul său. 

Citește și: Bătaie între Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan. Ambii au ajuns la Poliție

Deși începe o nouă viață, Bianca Drăgușanu se pare că este foarte implicată în viața de zi cu zi a fiicei sale, ce urmează să împlinească 7 ani. 

”La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri, momentul în care îmi iau fata acasă. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi” a mai spus vedeta. 

Conform sursei citate, Bianca Drăgușanu ar fi dezvăluit că, lunar, ar câștiga 30.000 de euro. 

Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă plină cu zeci de mii de euro, în mall

Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu zeci de mii de euro, în mall. În pungă era și un act de identitate al posesorului, iar vedeta TV a sunat la poliție și a returnat banii.

"Eu sunt o persoană foarte matinală și de dimineață m-am dus la mall, pentru că trebuia să mă întâlnesc cu prietena mea care are acest magazin de bijuterii al cărei imagine sunt și împreună ne-am dus să bem o cafea, să sumăm o apă și un croissant. Pe tejgheaua de la cafenea, era o pungă cu 21.000 de euro și un pașaport. Prima reacție a fost să sunăm la 112, după care m-am uitat mai atentă pe pașaport și întâmplător sau nu îl cunoșteam pe domnul al cărui bani erau. L-am sunat, i-am spus că i-am găsit banii, a venit poliția, omul a plecat cu banii și cu poliția la poliție că așa se face procedura și cam  asta s-a întâmplat", a povestit Bianca Drăgușanu.

Adevărata surpriză a fost că vedeta îl cunoștea pe cel care pierduse sacoșa cu bani în mall.

"Surprinderea lui nu a fost neapărat că i s-au înapoiat banii, ci că l-am sunat eu pentru că noi ne-am cunoscut acum trei luni. Surpriza mea a fost că eu cunoșteam omul ai cărui bani erau. Asta a fost mirarea. "Bianca, ce faci? Nu am mai vorbit de mult timp". Eu am cunoscut acest om la un restaurant după petrecerea Viva, când mi-a admirat rochia împreună cu fiica lui, ea în vârstă de aproximativ 21 de ani, care a devenit clienta atelierului mereu. Cetățeni germani amândoi" a spus Bianca Drăgușanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel