Bianca Drăgușanu își scoate garderoba la vânzare. Câți bani cere pe o geantă sau pe o pereche de pantofi

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își scoate articolele vestimentare și accesoriile la vânzare. Câți bani cere pe o geantă sau o pereche de pantofi.

 

Bianca Drăgușanu s-a gândit că ar fi o decizie bună să își scoată hainele purtate la vânzare, așa că nici nu a mai stat pe gânduri. Articolele vestimentare sau accesoriile pe care le-a purtat în tot felul de locuri de lux vor fi o bucurie pentru oamenii care o îndrăgesc, conform Spynews.

Bianca Drăgușanu își scoate articolele vestimentare și accesoriile la vânzare

Bianca Drăgușanu s-a gândit că ar putea să profite de pe urma articolelor vestimentare din propria garderobă, iar vedeta a pus în vânzare multe dintre hainele și accesoriile cu care a strălucit în diverse vacanțe sau la evenimente mari.

Multe dintre persoanele care o urmăresc de abia așteptau momentul acesta, pentru a putea obține hainele pe care le-a purtat vedeta. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite persoane din mediul online și își dorește să împartă cu fanii săi tot ce face și toate locurile pe care le vizitează.

Una dintre perechile de pantofi pe care vedeta le vinde costă 250 de euro, iar alta 450 de euro, în funcție de cât de scumpă este firma. O pereche de cizme care au tocul înalt poate fi cumpărată cu 550 de euro de la Bianca Drăgușanu.

Care este primul obiect vestimentar pe care l-a scos la vânzare

Bianca Drăgușanu este conștientă că nu multe persoane vor putea plăti sume uriașe pentru hainele pe care le pune în vânzare, deoarecele prețurile pentru majoritatea obiectelor sunt cuprinse între 150 și 800 de euro.

Primul articol vestimentar pe care l-a pus spre vânzare este o geacă. Ea a spus că nu prea a avut grijă de ea, dar cu toate astea o vinde.

,,Asta este o geacă, se dau mânecile jos. N-am prea avut grijă de ea. Am mai pătat-o pe ici, pe colo, dar pe care acum o vând", a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

VEZI ȘI: Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a auzit ce părere are Iulia Albu despe ea: Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine

Bianca Drăgușanu a atacat-o dur pe Iulia Albu după ce aceasta i-a criticat stilul vestimentar, dar și ajustările pe care blondina și le-a făcut la corp.

În cadrul emisiunii Poliția Modei de pe Antena Stars, Iulia Albu s-a arătat nemulțumită de stilul vestimentar al blondinei. Totodată, criticul vestimentar a mărturisit că uneori Bianca Drăgușanu întrece măsura atunci când își editează pozele pe care le pune pe Instagram. Aceasta mai este de părere că subțierea taliei nu o avantajează, conform Spynews.

Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa Iuliei Albu

Auzind toate vorbele spuse de Iulia Albu la adresa ei, Bianca Drăgușanu a reacționat dur. A avertizat-o pe stilistă spunându-i să aibă grijă ce va zice despre ea pe viitor.

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Iulia Albu se apreciază în secret

Cu toate acestea, Bianca a precizat că nu are nimic personal cu Iulia Albu și că amândouă să apreciază în secret de fapt și că dacă ar fi lăudat-o și-ar fi pierdut din farmec, astfel că îi înțelege atitudinea.

”Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.

Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel