Asia Express. Bianca Drăgușanu, atacată: "Îţi place să umileşti. Cum să vorbești în halul ăla?"

Asia Express. Bianca Drăgușanu, atacată. După ediţia de aseară din Asia Express, Bianca Dragușanu a primit sute de comentarii jignitoare pe Facebook. Prietenii virtuali îi critică vocabularul și comportamentul ofensator din emisiune.

Asia Express. Bianca Drăgușanu, atacată. "Te-ai făcut de râs la tv şi "ai câştigat" dispreţul multor oameni! Nu credeam că eşti aşa mahalagioaică, mi-am schimbat total părerea despre tine, în rău, bineînţeles. Îţi place să umileşti lumea, chiar şi pe sora ta ai umilit-o şi îţi place să te crezi tu superioară tuturor", i-a scris un internaut.

Asia Express. Bianca Drăgușanu, atacată. "Bianca spui că eşti o doamnă... Cum poate o doamnă să vorbească în halul în care vorbeşti tu? Au mai fost concurenţi la emisiune şi au trecut exact prin ce ai trecut şi tu însă nu au uitat de BUN-SIMŢ! Nici Marga, fiind mai mică şi mai rebelă, nu s-a comportat ca tine... Penibil! Banii, faima nu au schimbat nimic, tu eşti aceiaşi... Au comentat o mulţime de persoane comportamentul tău. Nu primim nimic de la tine decât înjurături.. Prin comportamentul ăsta nu vei avea niciodată un bărbat lângă tine", i-a mai scris un fan pe Facebook.

Vezi și: Dieta cu hrișcă. Slăbești și îți detoxifiezi organismul

"Vă credeți frumoși, inteligenți?"


Însă au existat şi voci care i-au sărit în apărare blondei:

Asia Express. Bianca Drăgușanu, atacată. "Voi, ăștia care judecați, vă credeți sfinți ? Ia comentați voi aici care vă credeți perfecți. Ce drept aveți voi să judecați? Aveți vre o licența în acest domeniu, vă credeți frumoși, inteligenți și mai cum ? Mai bine vă vedeți voi de ratele voastre de la bancă și focusati va să vă schimbați voi viața! Decât să o jutecati pe a altora numai. Dumnezeu e în măsura să judece să arunce cu piatra cel care se crede perfect ?! ".

Vezi și: Ce sărbătorim pe 14 februarie? Nu este vorba de Sfântul Valentin/Valentine's Day

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel