Bianca Drăgușanu - Alex Bodi, pe mâna autorităților "Cheamă poliția, nu mă lăsa aici''

Bianca Drăgușanu - Alex Bodi
Bianca Drăgușanu - Alex Bodi

Alex Bodi a povestit motivul pentru care a fost chemată poliția în complexul în care locuiește după o discuție aprinsă cu Bianca Drăgușanu.

Un vecin de al lui Alex Bodi a chemat poliția după ce i-a văzut pe acesta și pe Bianca Drăgușanu într-o ipostază pe care a interpretat-o ca o posibilă agresiune.

Alex Bodi a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

"Bianca a venit în complexul în care locuiesc pentru a-mi aduce câteva lucruri care au rămas la ea. Ea știa că eu nu sunt acasă iar prietenul meu a rugat-o să aștepte la recepție pentru a-i aduce lucrurile pe care ea le lăsase la mine. Atunci am coborât eu cu liftul. A fost puțin șocată când m-a văzut pentru că nu se aștepta să fiu acasă. Cred că s-a și panicat un pic. I-am zis că vreau să vorbim, ea mi-a zis că nu vrea să vorbească. Am ieșit din lift și am mers după ea s-o opresc. Ea mi-a zis: "nu dom'ne, nu vreau să vorbesc cu tine" dar a spus-o așa, râzând... Apoi am zis să fac o glumă, să o ridic în brațe. Așa mi-a venit mie atunci. Am pus-o pe umăr și am mers cu ea așa până lângă scara blocului. 

Atunci a apărut un vecin care a văzut scena și a interpretat-o greșit. A întrebat-o pe Bianca dacă e vreo problemă, iar ea i-a răspuns în glumă: ”Cheamă poliția, nu mă lăsa aici”! Ea râdea, dar omul ăla a luat-o în serios. Și a chemat poliția..., a explicat Alex Bodi pentru Wowbiz.

Vezi și: Victor Slav - Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel