Bianca Drăgușanu - Alex Bodi, pe mâna autorităților "Cheamă poliția, nu mă lăsa aici''

Denisa Zamfir / 15 mai 2019 / 08:58 Salveaza PDF Comentarii
Bianca Drăgușanu - Alex Bodi
Descriere foto: Bianca Drăgușanu - Alex Bodi

Alex Bodi a povestit motivul pentru care a fost chemată poliția în complexul în care locuiește după o discuție aprinsă cu Bianca Drăgușanu.

Un vecin de al lui Alex Bodi a chemat poliția după ce i-a văzut pe acesta și pe Bianca Drăgușanu într-o ipostază pe care a interpretat-o ca o posibilă agresiune.

Alex Bodi a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

"Bianca a venit în complexul în care locuiesc pentru a-mi aduce câteva lucruri care au rămas la ea. Ea știa că eu nu sunt acasă iar prietenul meu a rugat-o să aștepte la recepție pentru a-i aduce lucrurile pe care ea le lăsase la mine. Atunci am coborât eu cu liftul. A fost puțin șocată când m-a văzut pentru că nu se aștepta să fiu acasă. Cred că s-a și panicat un pic. I-am zis că vreau să vorbim, ea mi-a zis că nu vrea să vorbească. Am ieșit din lift și am mers după ea s-o opresc. Ea mi-a zis: "nu dom'ne, nu vreau să vorbesc cu tine" dar a spus-o așa, râzând... Apoi am zis să fac o glumă, să o ridic în brațe. Așa mi-a venit mie atunci. Am pus-o pe umăr și am mers cu ea așa până lângă scara blocului. 

Atunci a apărut un vecin care a văzut scena și a interpretat-o greșit. A întrebat-o pe Bianca dacă e vreo problemă, iar ea i-a răspuns în glumă: ”Cheamă poliția, nu mă lăsa aici”! Ea râdea, dar omul ăla a luat-o în serios. Și a chemat poliția...'', a explicat Alex Bodi pentru Wowbiz.

Vezi și: Victor Slav - Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă"


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84