Baschet masculin: Olympiakos Pireu, care a declarat forfait în play-off, riscă retrogradarea

Clubul masculin de baschet Olympiakos Pireu, care a pierdut luni cu 20-0 în faţa formaţiei Panathinaikos Atena după ce a declarat forfait pentru primul tur al fazei play-off a campionatului elen, riscă să fie retrogradat în divizia secundă pentru prima oară de la înfiinţarea sa în anul 1931, informează AFP.

Olympiakos anunţase chiar dinaintea meciului programat pe Stadionul Olimpic din Atena că nu va juca dacă unul dintre cei trei arbitri aflaţi pe lista sa neagră va oficia la meci, iar unul dintre aceştia fusese tras la sorţi pentru a conduce partida.

Ca urmare a refuzului de a disputa meciul, Olympiakos riscă să fie retrogradată în divizia inferioară de către federaţie, ceea ce va fi inedit pentru acest club care a cucerit trei titluri în Euroligă, o cupă intercontinentală, 12 campionate ale Greciei şi nouă Cupe ale Greciei. Olympiakos a anunţat, deja, că în caz de retrogradare în divizia secundă, va alinia o echipă de amatori, iar jucătorii săi profesionişti vor evolua, probabil, în Liga Adriatică, un campionat regional care regrupează echipe din Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia şi Slovenia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel