Baschet: Fostul jucător din NBA Lamar Odom a trişat la un control antidoping înainte de JO 2004

Lamar Odom, fost baschetbalist în liga profesionistă nord-americană (NBA), a dezvăluit, în autobiografia sa, că a trişat prin utilizarea unei proteze de penis la un control antidoping dinaintea Jocurilor Olimpice din 2004, relatează AFP.

În autobiografia sa intitulată 'Darkness to Light' şi din care au fost publicate câteva pasaje duminică de către revista People, Odom (39 ani) a povestit cum a reuşit să scape de un control antidoping pozitiv în timp ce fuma marijuana zilnic. 'Bucuria de a fi în echipa SUA pentru JO de la Atena s-a transformat repede în teamă, odată ce comitetul olimpic american m-a anunţat că trebuie să efectuez un test antidrog înainte de a fi selecţionat oficial', a scris Odom.

'Cu mai mulţi prieteni, noi am început să facem cercetări pe internet pentru a găsi un fals penis şi am căutat soluţii pentru a trişa', a adăugat el. În ziua controlului, el a folosit proteza şi un eşantion de urină 'curat', furnizat de un prieten, în timp ce agentul responsabil cu controlul urmărea de departe. Graţie acestui şiretlic, Odom a fost selecţionat pentru JO din 2004 unde Statele Unite au cucerit medalia de bronz.

Odom, care a avut o poveste de dragoste de starleta de tele-show Khloe Kardashian, a revenit în autobiografia sa la consumul constant de droguri, care a culminat în 2016 cu un incident, fiind găsit în comă într-un bordel din Nevada. Fostul jucător al echipei LA Lakers, cu care a câştigat două titluri NBA, a recunoscut că a avut mereu probleme de dependenţă. 'Lupt în continuare, dar este exclus să mai ajung din nou în acea stare. Nu se va mai întâmpla niciodată', a mai scris el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel