Avea o avere de 16 milioane de euro, dar a ajuns om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns să cerșească o pâine

Avea o avere de 16 milioane de euro, dar a ajuns om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns să cerșească o pâine / Foto: Captură video Youtube RYMc Plus 8
Avea o avere de 16 milioane de euro, dar a ajuns om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns să cerșească o pâine / Foto: Captură video Youtube RYMc Plus 8

Află povestea milionarului care a ajuns om al străzii.

Delonte West a fost cândva milionar, dar acum a ajuns om al străzii, după ce irosit o avere de 16 milioane de euro. În urmă cu câțiva ani el a fost surprins pe stradă cerşind pentru o pâine, dar a primit imediat ajutor. În 2020, patronul echipei Dallas Mavericks, Mark Cuban, a fost primul om din sport care i-a întins o mână de ajutor fostului său jucător, scrie as.ro.

Acesta era de acord să plătească pentru a-l ajuta pe West să scape de cele două probleme ale sale, drogurile şi tulburarea bipolară, dar planul omului de afaceri nu a reuşit, iar West a ajuns din nou pe străzi.

Recent însă Delonte West a trecut prin încă un moment umilitor. Fostul baschetbalist a fost reţinut pentru o zi de poliţie, în Statele Unite. Totul s-a întâmplat după ce în luna octombrie, oamenii legii au primit un apel în care erau anunțați că un om încearcă să fure o maşină. Era vorba chiar West, care a devenit agresiv în faţa poliţiştilor şi a fugit de la locul faptei. Oamenii legii l-au găsit rapid și l-au dus în fața instanței, el fiind acuzat pătrunderea într-un vehicul străin, părăsirea locului faptei și aflarea în stare de ebrietate în stare avansată în spaţiul public.

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 18 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucători din NBA. Prolemele sale au început în anul 2019, atunci când a fost arestat pentru posesie de arme. Ulterior acesta a început și consume şi droguri, fiind diagnosticat cu tulburarea bipolară.

Un vlogger spaniol care a umilit un cerșetor român, condamnat la închisoare. Ce farsă i-a făcut bărbatului

Un vlogger spaniol, care s-a filmat în timp ce umilea un cerșetor român, a fost condamnat definitiv anul trecut. Decizia Curții Supreme a confirmat sentința dată de o instanță din Barcelona lui Kanghua Ren, un influencer din Spania, cunoscut sub numele de ReSet. Tânărul fusese condamnat în 2019 pentru infracțiune împotriva integrității morale, scrie El Pais.

Vlogger-ul a primit o interdicție de a mai avea un cont de Youtube timp de 5 ani, fiind condamnat la un an și trei luni de închisoare. În plus, el trebuie să achite victimei 20.000 de euro pentru prejudiciile create prin publicarea filmulețului cu el.

Totul după ce l-a filmat pe cerșetorul român în timp ce îi dădea fursecuri umplute cu pastă de dinți. El și-a postat farsa pe contul său de YouTube. ReSet obținuse 2.180 de euro de pe urma video-ului.

„Totul a fost o glumă. Intenția mea nu a fost să îl jignesc,” a spus Ren într-o declarație din 2019.

Difuzarea videoclipului a stârnit un scandal care a dus la o primă „scuză” din partea tânărului. A doua zi s-a dus să-l vadă pe Gheorghe, l-a întrebat cum l-au făcut să se simtă prăjiturile și a difuzat un nou videoclip.

"Oamenii exagerează”, a spus el atunci, afirmând că lumea s-a luat de el doar pentru că a făcut gluma unei persoane fără adăpost.

Totuși, câteva zile mai târziu, ReSet a eliminat videoclipul și s-a filmat din nou în locul în care se afla Gheorghe, împreună cu un prieten care intenționa să petreacă noaptea cu el. Dar decizia lui nu a făcut decât să agraveze problema. Un vecin a sesizat poliția, iar bărbatul fără adăpost a susținut că nu știe cine este tânărul și a dat asigurări că s-a temut pentru viața lui. În plus, pe lângă faptul că a asigurat că prăjiturile i-au făcut rău, cerșetorul a dezvăluit că vlogger-ul i-a oferit 300 de euro „ca să nu vorbească”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel