ASIA EXPRESS, a doua ELIMINARE. Ancora a fost ROȘIE

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, cu noi provocări pentru cele opt echipe.

Asia Express - Drumul Comorilor, 10 martie 2020 Nu ratați marți seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 10 martie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele opt echipe rămase în competiție. În plus, vom afla cine participă în cursa pentru Ultima Șansă, dar și ce culoare va avea ancora.

Citește și: ASIA EXPRESS, momente tensionate. "Nu mai pot. Îmi vine să URLU". Au câștigat amuleta

După o probă lungă, Ștefania și Speak au câștigat imunitatea. Ei nu trebuie să-și caute cazare și în plus, nu participă la cursa pentru Ultima Șansă. Pentru restul echipelor, începe iar lupta pentru găsirea unui loc în care să doarmă. 

Cursa pentru Ultima Șansă se dă în această între trei echipe puternice. În urma clasamentului și a voturilor fiecărei echipe, echipele formate din  Alex Velea și Mario, frații Ristei și Alex Abagiu cu Radu vor lupta din greu pentru a-și păstra locul în competiție. 

În cursa pentru Ultima Șansă, cele trei echipe au fost nevoite să organizeze o petrecere pentru niște copii, să le cumpere cadouri, să umfle baloane, să adune invitați și mai apoi sa le cânte "La Mulți Ani" în limba lor. 

Echipa de pe locul doi este formată din Florin și Dan Ristei.

Echipa care riscă eliminarea este cea formată din Alex Velea și Mario Fresh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel