ASIA EXPRESS, momente tensionate. "Nu mai pot. Îmi vine să URLU". Au câștigat amuleta

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, cu noi provocări pentru cele nouă echipe.

Asia Express - Drumul Comorilor, 9 martie 2020 Nu ratați luni seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 9 martie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele opt echipe rămase în competiție. În plus, vom afla dacă Irinel Columbeanu va reprezenta un ajutor sau un handicap pentru echipa formată din Alex Abagiu și Radu. 

După o cursă lungă și plină de momente grele, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au luat aseară imunitatea. 

Vedetele au fost nevoite să culeagă struguri și mai apoi să-i stoarcă cu picioarele, pentru a umple două sticle. Deși le-a părut dificilă la început, într-un final totul s-a dovedit a fi extrem de amuzant, mai ales pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, care au luat părțile bune din întreaga misiune. 

Primii care au terminat misiunea au fost Alex Abagiu și Radu, spre invidia colegilor care nu au înțeles cum au reușit să termine așa repede.

"Cine a băut din ce a stors Ștefania cred că a murit acum, e în spital cu hepatită. Păi pe unde au trecut picioarele tale...", a glumit Speak.  

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dar și Alex Abagiu și Radu au fost primele două echipe ajunse la Gina. Drept recompensă, cele două echipe primesc cazarea din partea Ginei, pot profita de câteva momente de relaxare și în plus, participă la jocul pentru amuletă.

Ajunși la doar câteva minute după cele două echipe, Speak și Ștefania au răbufnit, fiind profund dezamăgiți. 

"E greu să pierzi când nu știi să pierzi. Nu mai pot! Mă ia psihic. Încerc să mă abțin pentru că îmi vine să urlu", a spus Ștefania cu lacrimi în ochi. 

Amuleta a fost câștigată de echipa Radu și Alex Abagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel