Anunț bombă în cazul tablourilor furate din Olanda

Descinderi
Descinderi

Noi detalii neașteptate ies la iveală în cazul tablourilor furate de români, dintr-un muzeu din Olanda. Mătuşa unuia dintre suspecţi a recunoscut în cursul zilei de vineri, în faţa procurorilor, că tablourile au stat pentru mai multe zile în localitatea tulceană Carcaliu. Tablourile au fost în casa femeii chiar şi când cei trei suspecţi de furt au fost ridicaţi de procurori, în momentul în care au avut loc percheziţii la Tulcea.

Mătuşa lui Radu Dogaru, reţinută de procurori, a recunoscut că tablourile se aflau în casa ei, în localitatea Carcaliu, scrie rtv.net. Ulterior, în urma descinderilor efectuate de poliţişti, ele au fost preluate de alte persoane, imediat ce suspecții au fost arestaţi. De asemenea, femeia spune că nu ştie care este locaţia actuală a operelor de artă.

Vezi și: Trei români, arestaţi în jaful secolului de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam

Ea va fi adusă din nou la audieri, împreună cu mama şi unchiul suspectului, deoarece toţi trei au ştiut de existenţa tablourilor furate din Olanda, cu o valoare de zeci de milioane de euro. Între timp, a fost identificată și o a patra persoană implicată în furtul tablourilor, tot de naționalitate română, care este dată în urmărire generală.

Se pare că trei dintre tablourile furate au ajuns pe teritorul României. În prezent, nu se ştie ce s-a întâmplat cu picturile, dar în momentul descinderilor, cele trei tablouri se aflau în localitatea tulceană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel