Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță: Mare îmbârligător! Se face de râs

Sursa foto: Facebook Antonia
Sursa foto: Facebook Antonia

Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus tot ce crede despre prezentatorul "La Măruță".

După ce numele ei și a lui Alex Velea au fost amintite de mai multe ori în emisiunea „La Măruță", Antonia a reacționat pe Instagram la adresa lui Cătălin Măruță. Iubita lui Alex Velea nu s-a mai putut abține și a atras atenția asupa faptului că prezentatorul tv ar duce o campanie de denigrare la adresa celor doi.

"Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs", a transmis Antonia, într-un story pe Instagram.

"Au o frustrare față de noi!"

Nici invitații din emisiunea lui Cătălin Măruță nu au rămas neluați în vizor de Antonia, afirmând că "au o frustrare" în ceea ce îi privește.

"Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/persoane publice și. cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că 'producătorii sunt de vină", a mai transmis Antonia.

Și Andra, soția lui Cătălin Măruță, a avut ceva de spus la adresa acestuia, de curând. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt împreună de 11 ani, cei doi nu vorbesc prea des despre relația lor. 

Recent, cântăreața i-a luat locul soțului ei și s-a apucat de podcast, primul invitat pe care l-a avut fiind Delia. Discuția dintre cele două artiste a ajuns până în punctul în care și-au bârfit soții. La un moment dat, Andra nu s-a mai putut abține și a oferit câteva detalii despre Cătălin Măruță și despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, cea care o și supără de multe ori. Vezi AICI mai multe.

Vezi și: Alex Velea o BATE pe "Lori din Onești". Val de atacuri după maneaua cu Salam: Bătaie de joc / Văd că aveți echipă mare, cât luați pentru ridicarea unei case la roșu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel