Andreea Tonciu, mărturisiri neașteptate: Nu mai sunt ce-am fost. E prima dată!

Andreea Tonciu a vorbit despre problemele pe care le întâmpină, după sarcină, înaintând în vârstă. Vedeta a făcut declarații neașteptate.

"Chiar dacă am înaintat în vârstă, mai pot! Nu mai sunt ce-am fost. În octombrie o să plec la Istanbul cu sora mea şi o să se opereze şi cine ştie, poate şi eu o să-mi fac ceva. O să mă gândesc. Uite, după o sarcină, pentru că eu nu am ţinut cont de ce trebuia să fac, am rămas cu câteva kilograme în plus. Sunt foarte pofticioasă... Vreau să mai slăbesc. Mănânc mai puţin, fac sport. Nu sunt obişnuită. E prima dată. De când am născut, mi s-a schimbat total metabolismul. Nu-mi place să fac mişcare. Sunt atâtea operaţii care te pot face slabă! Vreau să dau jos 10 kilograme. Până să rămân însărcinată, aveam 48 de kilograme. Acum am 63. Într-o zi sunt ca nouă", a mărturisit Andreea Tonciu, în emisiunea "Răi Da Buni", de la Antena Stars.

Vezi și: Brigitte și Florin Pastramă, șoc după nuntă. Câți bani le-au dat invitații. "O pierdere foarte mare! A început să plângă"

Rocsana Marcu, operată de urgență: Nu e prea ok. Recunosc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel