Brigitte și Florin Pastramă, șoc după nuntă. Câți bani le-au dat invitații. "O pierdere foarte mare! A început să plângă"

Brigitte și Florin Pastramă aua vut o surpriză extrem de neplăcută după nunta care a costat o avere. Câți bani le-au dat invitații.

„Noi am avut o ceartă foarte mare cu 30 de ore înainte de nuntă că am aflat ce vrea să facă şi eu nu am fost deloc ok cu acest lucru. Investiţia în nunta a fost mai mult de 93.000 de euro, şi am depăşit şi suma asta iar darul a fost în jur de 29.000 de mii de euro, deci avem o pierdere foarte mare. N-am făcut-o pentru dar. Eu am vrut să facem un lucru simplu, să dăm o masă.

Sunt multe lucruri care s-au făcut acolo şi cu care eu nu am fost de acord, dar le-am acceptat pentru că mama lui Florin, când am vorbit despre nuntă, a început să plângă. Au fost foarte multe chestii speciale şi opulente pe care şi le-ar fi dorit Florin. Investiţia am suportat-o împreună dar nu am făcut-o pentru bani ca asta ar fi însemnat să jelim pe aici", a declarat Brigitte, potrivit ciao.ro.

Vezi și: Dan Ciotoi, mărturisiri neașteptate. Artistul a recunoscut, în direct: Am înșelat-o !

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel