Andreea Răducan: E bine că se va întâmpla, în sfârşit, în Bucureşti

Rodica Mitu / 12 Martie 2019 / 15:25 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Răducan
Andreea Răducan

Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a declarat, marţi, că anunţul referitor la construcţia unei săli polivalente în Bucureşti este binevenit pentru toată lumea sportului.

„Este un anunţ foarte important pentru noi cei din lumea sportului, care dorim să organizăm concursuri internaţionale, pentru că până la urmă nu vor fi doar competiţii de gimnastică. Pentru toate sporturile este o veste bună deoarece vom putea organiza diverse competiţii în Bucureşti. Este important pentru noi, cei care am avut neşansa şi a trebuit să mutăm competiţia din 2017, deşi nu ar trebui să ne plângem pentru că la Cluj a fost totul de excepţie, din toate punctele de vedere. A fost poate un pic neplăcut pentru că promisesem celor de la Uniunea Europeană de Gimnastică că putem organiza competiţia la Bucureşti şi a trebuit să schimbăm localitatea. Aşa că este mai bine mai târziu decât niciodată, e bine că se va întâmpla în sfârşit în Bucureşti. Toţi o aşteptăm cu mare nerăbdare”, a declarat, pentru Agerpres, Andreea Răducan.

Propunerea Federaţiei Române de Gimnastică în ceea ce priveşte noua sală polivalentă a constat în construirea unei săli de antrenament, care să fie amplasată în proximitatea celei de concurs.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26