Andreea Marin, apel disperat: "Boala este agresivă, se poate agrava rapid"

Andreea Marin a fost impresionată de drama unei mame bolnave de cancer. Vedeta a făcut publică povestea sa şi i-a îndemant pe prietenii virtuali să o ajute să trăiască, mai ales că are şi un băiat în vârstă de 15 ani. 

Iată postarea Andreei Marin:

"Strangem randurile si salvam o viata? Ne pasa? Nu e nevoie de like-uri. Ci de fapte bune. Oricat de putin, e binevenit!

O mamă are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul!

Violeta Stanciu (46 de ani) a fost diagnosticată acum două luni cu această boală, iar de atunci viaţa ei a devenit o înlănţuire de drumuri între spitale.

În luna martie a acestui an, prezența unui nodul dureros a determinat-o să meargă la medic. Peste câteva săptămâni avea să primească şi diagnosticul – cancer mamar în stadiul trei. Medicii i-au spus că boala este agresivă, se poate agrava rapid (mai ales că deja există leziuni și la nivelul ficatului) şi i-au recomandat să meargă la un centru oncologic privat din Bucureşti, pentru a începe imediat tratamentul. A continuat investigaţiile, iar la sfârşitul lunii mai a început chimioterapia.

Neajunsurile au copleşit-o după primele două şedinţe de tratament

Violeta şi-a spus că vrea şi că trebuie să lupte încă de la prima confruntare cu diagnosticul. Însă neajunsurile au copleşit-o după primele două şedinţe de tratament pentru distrugerea celulelor canceroase. La fiecare internare, plăteşte 850 de lei, la care se adaugă costurile de deplasare. Prea mult pentru venitul ei de doar 1.500 de lei lunar, adică indemnizația de concediu medical. Locuieşte alături de fiul în vârstă de 15 ani şi de bunica ei în comuna Adamclisi, la 60 de kilometri de Constanţa, ceea ce face ca situaţia să fie şi mai complicată, pentru că fiecare deplasare la Bucureşti aduce noi şi noi costuri.

Are nevoie de opt şedinte de chimioterapie

Medicii i-au prescris opt şedinţe de chimioterapie, programate la interval de două săptămâni. Zilele acestea se află în spital, la Bucureşti, pentru a treia oară, pentru administrarea tratamentului pentru distrugerea celulelor canceroase.
După această etapă, urmează ca medicii să intervină chirurgical. Investigațiile au indicat alte două leziuni (metastaze) în zona ficatului, aşa cum rezultă din documentele medicale, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de două intervenții chirurgicale. Deocamdată, Violeta nu știe care vor fi costurile acestora, dar are nevoie urgentă de bani pentru a continua ședințele de chimioterapie.

A învăţat să tolereze starea de rău pe care i-o dă tratamentul, din dorinţa de a învinge boala, chiar dacă are zile când e cu psihicul la pământ. N-ar fi îndrăznit niciodată să ceară ajutorul semenilor dacă oamenii din jurul ei n-ar fi încurajat-o să o facă.
E nevoie de curaj pentru lupta asta, iar ea îl găsește de fiecare dată când îşi priveşte copilul în ochi. Zilele trecute, fiul ei a susținut testarea naţională. Urmează înscrierea la liceu, iar mama lui îşi doreşte, poate mai mult ca niciodată, să-i fie alături și să învingă boala.
„Sunt pregătită să lupt şi îmi doresc foarte mult să mă vindec. Medicii mi-au spus că este o formă agresivă şi tocmai de aceea toate tratamentele trebuie făcute rapid", spune Violeta.
Aşadar, o puteţi ajuta să învingă această boală făcând o donaţie. Nicio sumă nu este prea mică şi poate face minuni, pentru că oferă unei mame şansa la viaţă!", este mesajul Andreei Marin.



Puteţi face donaţii în cele două conturi, deschise la BRD, pe numele Stanciu Violeta:
RO78BRDE140SV77024991400 – în lei
RO77BRDE140SV77025011400 – în euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel