Andreea Bălan, stop cardiac. Primele declarații: A trecut moartea pe lângă mine. George a văzut tot

Andreea Bălan a făcut primele declarații, după ce s-a aflat la un pas de moarte, în timpul operației de cezariană.

"Abia de astăzi sunt bine şi mi-am strâns fetiţa în braţe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Au intrat foarte mulţi medici în sală, au făcut echipă şi m-au salvat. Poate dacă nu eram la acest spital şi eram în altă parte poate nu mai eram. Mi-au salvat viaţa", a spus Andreea Bălan la Acces Direct.

Prima întâlnire cu fetița ei Clara și lupta cu moartea

"Ei mi-au spus că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o, dar imediat mi-am pierdut cunoştinţa. M-au intubat instant pentru că am făcut stop cardiac şi au chemat mai mulţi medici în sală să ia deciziile cele mai bune. George era afară. Se uita pe geam şi a văzut totul, s-a stresat. Eu am fost inconştientă 20 de ore, după aceea mi-am revenit, ieri, dar nu ţineam minte. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon", povestește artista.

"Doctorul Herghelegiu a venit de acasă în 5 minute. A venit şi mi-a povestit "uite era să mori, ai făcut stop cardio-respirator, ai făcut embolie cu lichid amniotic, a intrat în sânge şi noi a trebuit să curăţăm totul, să îţi facem transfuzii". Am rămas aşa. Nu mi-am dat seama că totul a fost aşa de grav. Sunt fericită acum că practic a trecut moartea pe lângă mine. Sunt fericită că am doi copii sănătoşi. Important era să fie fetița bine. I se poate întâmpla oricui, dar este un caz unul la 80.000. Dacă eşti acasă, ca mamă însărcinată în luna a nouă, dacă nu ești la doctor, mori", a spus Andreea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel