Andreea Bălan, pierderi de memorie după operații. ''Nu cred că mai pot face copii''

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan a avut pierderi de memorie după sarcină. Cântăreața a afirmat că nu crede că mai poate da naștere altor copii.

"Mă bucur că am slăbit, chiar dacă nu din motivul care trebuia. Detașată și fără analgezice, cum am vorbit prima oară în emisiune. Acasă George mi-a povestit cum s-a văzut din punctul lui și al familiei. Amintirile mele datează din salon. Stopul cardio respirator a fost o consecință a emboliei amniotice. Operația de cezariană a devenit foarte complexă, a durat 3-4 ore. Ulterior am făcut hematoame și au urmat alte două operații. Stopul cardio respirator a durat mai puțin de un minut. Nu-mi venea să cred că era să mor, eu nu-mi aduc aminte de nimic. Nu cred că mai pot face copii. Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Am avut pierderi de memorie. Îl întrebam pe George să mi-o arate pe Clara, mi-o arăta, apoi îi ceream să mi-o arate iar. Nu îmi aminteam. (...) O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele. ", a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan și George au fost prezenți în platoul Xtra Night Show pentru prima dată după ce cântăreața a suferit stopul cardio respirator după operația de cezariană. 

Vezi și: George Burcea a răbufnit după ce Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru pozele din spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel