George Burcea a răbufnit după ce Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru pozele din spital

Denisa Zamfir / 28 Martie 2019 / 15:22 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Bălan, în spital
Andreea Bălan, în spital

George Burcea sare în apărarea soției sale după ce Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru pozele pe care le posta din spital.

George Burcea a răbufnit și după ce Iulia Albu a criticat-o dur pe soția lui că s-a afișat machiată și aranjată, pe patul de spital. 

IATĂ MESAJUL lui George Burcea lăsat comentariu la postarea Iuliei Albu

 

Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit'... Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România', va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață'.

Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva....ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu'... Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu'.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos' la voi, că voi nu este' că vedetele alea rele care nu vrea' dăcât' atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya", a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.

Vezi și: Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Bălan, după poza din spital - FOTO


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23