Ana Porgras, locul 6 în finala feminină de la individual compus la CM de gimnastică

ana.porgras
ana.porgras

Ana Porgras s-a clasat pe locul 6 în finala de la individual compus de la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Tokyo, în timp ce cealaltă reprezentantă a României, Raluca Haidu, a încheiat concursul pe poziţia a 18-a.

Medalia de aur a fost cucerită de americanca Jordyn Wieber (59,382 puncte), care a fost urmată de rusoaica Victoria Komova (59,349 puncte) şi de chinezoaica Jinnan Yao (58,598 puncte).

Este cel de-al doilea titlu mondial câştigat de Statele Unite în concursul feminin, după ce americancele au luat aurul şi la echipe.

În prima rotaţie, Ana Porgras a evoluat la bârnă, aparatul la care este deţinătoarea titlului mondial, unde a obţinut 15,100, în timp ce Raluca Haidu a primit 13,366 la paralele. Pentru Ana a urmat solul (13,966), în timp ce Raluca a lucrat la bârnă, fiind notată cu 14,416, potrivit Antena 3.

Cu o notă de 14,100 la sărituri, Porgras se găsea pe poziţia a cincea după trei rotaţii, în timp ce colega sa a evoluat la sol, unde a primit 13,566. Gimnastele românce au încheiat concursul la paralele şi sărituri, unde au fost notate cu 14,133, respectiv 13,466.

Delegaţia României speră să obţină primele medalii în finalele pe aparate, acolo unde este reprezentată de Cătălina Ponor (bârnă şi sărituri), Amelia Racea (bârnă), Diana Bulimar (sol), Diana Chelaru (sărituri) şi Raluca Haidu (sărituri).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel