All Star Game 2019 - spectacol și noi recorduri. Rezultat

Echipa starurilor condusă de LeBron James a câștigat All Star Game 2019.

All Star Game 2019, meciul vedetelor Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), a fost câștigat de superstarul LeBron James şi coechipierii săi cu scorul de 178-164. Ei au învins echipa al cărei lider de o seară a fost grecul Giannis Antetokounmpo.

Pe parcursul acestui meci demonstrativ, în care a accentul s-a pus pe spectacolul ofensiv, în detrimentul apărării, au fost stabilite mai multe recorduri, între care un total de 62 de coşuri de trei puncte, 35 dintre ele fiind reuşite de o singură echipă.

All Star Game - MVP

Trofeul rezervat celui mai bun jucător al partidei i-a revenit lui Kevin Durant, component al 'Team LeBron', în timp ce Giannis Antetokounmpo a fost cel mai bun marcator, cu un total de 38 puncte.

LeBron James a înscris 19 puncte în acest joc, în care a egalat recordul de participări (15) la All Star Game, deţinut de Kobe Bryant. 'King James' a obţinut a doua sa victorie consecutivă după schimbarea formulei de desfăşurare a All Star Game, care nu se mai dispută, din 2018, între selecţionatele Conferinţei de Est şi Conferinţei de Vest, ci între echipe formate în mod liber de către cei doi căpitani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel