Alina Pușcaș, reproș pentru soț. "M-am gândit la tot felul de boli"

Alina Pușcaș a vorbit, de curând, despre viața de familie alături de soțul ei, dar și despre copilul pe care îl așteaptă acum.

"Aş fi renunţat la vacanţă dacă ar fi fost aici în România. Oricum o să schiez mai încet. Am schiat în decembrie, când ştiam că am vreo lună, dar aveam vreo două. Primul test a ieşit pozitiv a ieşit pe 27 decembrie. Atunci am zis: "A, ok, e sarcină! Aleluia". Nu înţelegeam acele dureri de cap, musculare şi stările de greaţă. Eu am crezut că am altceva, jur. M-am gândit la tot felul de boli, pentru că mi-am făcut multe teste de sarcină şi nu au confirmat că aş fi însărcinată. Noi ne doream, dar am zis ca abia acum prin martie-aprilie să renunţ la contraceptive.

Îmi doream să mai stau şi eu la plajă în bikini şi să mă plac. I-am zis să mă mai lase puţin... Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi 5 luni, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată. Bebeluşul se va naşte pe la începutul lui august. Le-am spus copiilor că vor avea un frăţior, dar nu au înţeles nimic", a mărturisit Alina Puşcaş la Antena 1. 

Vezi și: Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul

ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel