Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul

Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul. Dieta cu lămâie verde își accelerează metabolismul și te ajută să arzi rapid grăsimile.

Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul. Ai nevoie de trei lămâi verzi, pe zi. Taie o lămâie şi stoarce sucul într-un pahar. Adaugă apă călduţă. Dacă apa este rece, vei avea nevoie de mai mult timp pentru ca procesul de digestie să înceapă. Amestecă bine sucul de lămâie cu apa şi bea tot paharul.

Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul. Limonada trebuie să fie băută dimineaţa, pe stomacul gol, cu 1 oră înainte de micul dejun. Metabolismul se va activa, sucul de lămâie va stimula şi va accelera digestia. Foloseşte celelalte două lămâi verzi pentru restul zilei. Astfel, prepară limonada de două ori, cu o oră înainte de prânz, şi apoi bea încă un pahar de limonadă, cu 1 oră înainte de a merge la culcare.

Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul. Sucul de lămâi verzi trebuie consumat de 3 ori pe zi: înainte de micul dejun, cu o oră înainte de masa de prânz şi cu o oră înainte de a merge la culcare.

Vezi și: Dieta cu lămâie și miere. Slăbești 9 kilograme în 14 zile

Dieta cu lămâie și ghimbir. Slăbești ușor până la 8 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel