Dieta cu lămâie și ghimbir. Slăbești ușor până la 8 kilograme

Dieta cu lămâie și ghimbir. Slăbești ușor până la 8 kilograme. Dieta cu lămâie și ghimbir se ține o lună, ajutându-te să pierzi până la 2 kilograme pe săptămână. 

Dieta cu lămâie și ghimbir. Dieta te va ajuta să slăbești frumos și sănătos. Tot ce trebuie să faci este să bei infuzia obținută din cele două ingrediente dimineața, înainte de micul-dejun. Pe parcursul dietei va trebui să renunți la consumul de dulciuri, de prăjeli, de făinoase, de sucuri carbogazoase și de alcool.

Dieta cu lămâie și ghimbir. Cum se prepară infuzia

Încălzește o cană de apă. Taie o felie dintr-o rădăcină de ghimbir și introdu-o în apa fiartă. Acoperă cana și lasă ghimbirul la infuzat 5 minute. Stoarce peste zeama unei lămâi. Se bea doar o cană pe zi, dimineața, pe stomacul gol.

Dieta cu lămâie și ghimbir. Meniu 

Dieta cu lămâie și ghimbir. Mic-dejun: o cană de ceai din lămâie și ghimbir înainte de masă; o omletă din două ouă, pregătită într-o lingură de ulei de măsline (sau două ouă fierte sau două ouă ochiuri preparate în apă); legume la discreție, consumate ca atare sau în salată asezonată cu o lingură de dressing, scrie avantaje.ro.

Vezi și: Dieta cu lămâie și miere. Slăbești 9 kilograme în 14 zile

Dieta cu lămâie și ghimbir. Gustare: un fruct mare, la alegere dintre măr, portocală, grepfrut, banană, pară, un pumn de fructe de pădure (sau un iaurt mediu, sau 100 g cottage cheese);

Dieta cu lămâie și ghimbir. Prânz: o supă sau o ciorbă de legume cu carne slabă, 150 g carne slabă (pui, curcan) preparată la abur sau la cuptor, o salată asortată peste care se pun 1-2 linguri de dressing;

Vezi și: Cură apă cu lămâie. Slăbești rapid și întinerești

Dieta cu lămâie și ghimbir. Gustare (opțional): un fruct mare (sau un iaurt mediu, sau 100 g brânză proaspătă);

Dieta cu lămâie și ghimbir. Cină: o bucată de pește slab la cuptor, o salată asortată peste care se pun 1-2 linguri de dressing de lămâie și ghimbir.

Dieta cu lămâie și ghimbir. Se consumă cel puțin 2 litri de apă pe zi și se face mișcare 30 de minute.

Dieta cu lămâie și ghimbir. Dieta este contraindicată persoanelor care suferă de boli de ficat, de inimă și de ulcer. Cere caordul medicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel