Cură apă cu lămâie. Slăbești rapid și întinerești

Cură apă cu lămâie. Apa cu lămâie începe să fie din ce în ce mai folosită în curele de slăbire. Beneficiile ei pentru organism sunt extraordinare.

Cură apă cu lămâie. Antioxidanţii din lămâie pot ajuta la scăderea în greutate. Oamenii care beau apă cu lămâie în mod regulat au spus că s-a observat o scădere în greutate, cu toate că încă este neclar dacă aceasta combinaţie de apă cu lămâie sta la baza acestui lucru.

Cură apă cu lămâie. De asemenea, vitamina C este bună pentru piele şi luptă împotriva îmbătrânirii. Lămâile sunt o sursă de vitamina C. Adăugată în apă, te poate ajuta să ai esenţialul zilnic de 60 mg pe zi.

Cură apă cu lămâie. Apă caldă cu lămâie ajuta sistemul digestiv, potrivit celor care obişnuiesc să o bea, însă nu există dovezi clare care să demonstreze acest lucru. De asemenea, lămâia este folosită în majoritatea produselor de curăţare dentară şi ajuta la neutralizarea mirosurilor.

Cură apă cu lămâie. Lămâia este o sursă grozavă de acid citric, pietrele la rinichi sunt în principiu depozite de calciu iar experţii recomanda mai mult acid citric pentru a reduce riscul de a se dezvolta.

Vezi și: Dieta Pegan, vedeta anului 2019. Ce trebuie să mănânci

Ciorbă de perișoare. Rețetă gustoasă, ca la mama acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel