Urmărește emisiunea live


Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței: Mă bucur de această hotărâre. Îmi iubesc mult copiii

Sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu
Sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a făcut primele declarații după divorțul de Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu este de acord cu decizia Instanței de a sta fetele o săptămână cu el și una cu solista. Mai mult decât atât, consideră că este o hotărâre foarte bună pentru fiicele lor.

"Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă", a spus Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

"Mă concentrez pe ce e mai bine pentru copii"

"Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez pe ce e mai bine pentru copii. (…) Au talent în plan vestimentar, fiind foarte iscusite în alegerea ținutelor, asortarea culorilor și a accesoriilor, atât pentru ele, cât și pentru păpuși. Când se mai rupe sau strica vreo hăinuță de păpușă, îmi cer ajutorul și o cos sau o repar eu.

Sigur ca da, petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment", a mai spus designerul.

"Am fost anul acesta împreuna la schi și s-au descurcat admirabil, mai ales că Raisa schia pentru prima dată, iar Carolina nu mai schiase de trei ani din cauza pandemiei", a continuat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit înainte de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a mai avut o căsnicie cu o altă femeie, amândoi semnând actele și cununându-se în fața altarului. Numele primei soții a lui Alexandru Ciucu este Ana Cristina. Dragostea dintre cei doi ar fi fost mare și plină de pasiune, Ciucu făcând un gest extrem și plecând de acasă. 

Însă sentimentele s-au stins destul de repede, la doar două luni după căsătorie cei doi divorțând. S-a speculat la acea vreme că tatăl designerului ar fi fost cel care s-a împotrivit uniunii. 

”Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango, citată de publicația Redacția. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel