Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Reacție dură pentru bărbați: Cei care vor să fie numiți bărbați, să ia seama lui

Ana Maria Prodan a făcut declarații despre atitudinea lui Dan Alexa și a răspuns reacțiilor venite din partea bărbațiilor din România.

"Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor ca Dan Alexa. Să-ți spun că sunt atât de dezamăgită când am văzut reacțiile multor bărbați, cu b mic din România, unde spun: Auăleu, târăște-o pe jos, ia-o cu levieru, omoar-o, să vadă diferența dintre femeie și bărbat. Nu, Dan Alexa a predat o lecție de viață, de educație, tuturor bărbaților din România. Eu cred un lucru. Eu care trăiesc între bărbați și mă căiesc că am făcut lucrul ăsta și-mi pare foarte rău că am făcut lucrul ăsta, dar sunt o femeie foarte aprigă la mânie, aș vrea să zic așa: Toți care vor să fie numiți bărbați și să aibă în față b-ul mare la cuvântul bărbat, ar trebui să ia seama la Dan Alexa și să înțeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Și în general femeile sunt greu de controlat. Eu de aceea sunt cine sunt. Eu de aia m-am luptat atât de mult pentru antrenorii și pentru jucătorii mei, că sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, un gest urât, pe care-l regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un astfel de antrenor care, a arătat ce înseamnă bărbăția", a declarat Ana Maria Prodan pentru România TV.

Vezi și: Rareș Bogdan, susținere Iohannis: Mă voi bate în platourile de televiziune

Vezi și: Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Gigi Becali: Eu o luam de păr, o tăvăleam, o tundeam ! Nu mai am respect pentru el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel