Rareș Bogdan, susținere Iohannis: Mă voi bate în platourile de televiziune

Rareș Bogdan a declarat că îl susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut în direct la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu. 

”Voi susține total. Îl voi susține pe Klaus Iohannis pentru obținerea celui de-al doilea mandat. Nici nu se pune problema, Klaus Iohannis va fi președintele României. Eu am fost realizator de emisiuni și l-am susținut pe față pe președintele Klaus Iohannis și voi fi alături de domnia sa zi de zi în campanie. Trei luni de zile, atâta timp cât va dura precampania și campania îl voi susține, mă voi bate în platourile de televiziune”, a precizat Rareș Bogdan la România TV. 

Întrebat dacă o posibilă candidatură a Gabrielei Firea ar putea să îl încurce pe președintele Iohannis în alegeri, Rareș Bogdan a răspuns: 

”Eu pot să vă spun că pentru președintele Iohannis, că va fi doamna Firea, că va fi Orlando teodorovici, că va fi Mircea Diaconu, domnul Cioloș sau domnu Barna, noi îi tratăm ca adversari politici, dar asta nu înseamnă că le turnăm lături în cap. Suntem europeni și venim cu argumente, cu proiecte și cu programe”. 

Vezi și: Rareș Bogdan, campanie pentru Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac: Nu a fost foarte fericit cu această alegere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel