Rareș Bogdan, campanie pentru Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac: Nu a fost foarte fericit cu această alegere

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că nu Klaus Iohannis a fost cel care l-a marginalizat pe Rareș Bogdan, ci Ludovic Orban. Liderul PNL a luat o decizie care nu a fost chiar pe placul președintelui. 

Întrebat, la România TV, dacă Rareș Bogdan va fi validat de Klaus Iohannis și dacă vor merge împreună în campanie pentru alegerile prezidențiale, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Da. Vor merge în campanie împreună. Am înțeles că Rareș Bogdan nu a fost mazilit, marginalizat, oricât ar părea de ciudat, de președintele Klaus Iohannis ci de actualul președinte al partidului, domnul Ludovic Orban. Domnul Rareș Bogdan urma să primească, pe merit, zic eu, șefia de la București. În loc de Rareș Bogdan care a fost un plus în această campanie, au pus o doamnă. Nici domnul Iohannis nu a fost foarte fericit cu această alegere. Din această cauză, cred că domnul Rareș Bogdan va face campanie pentru președintele Klaus Iohannis. Nu știu cât îi folosește președintelui fiindcă eu continui să cred că dânsul are a treia șansă pentru a intra în turul al doilea”, a precizat Bogdan Chirieac. 

Vezi și: Trecători loviți pe stradă la Brașov. Jandarmii, agresați și ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel