Alex Bodi, întâlnire cu Bianca Drăgușanu înainte de a fi din nou arestat

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu / Foto: Instagram, arhivă
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu / Foto: Instagram, arhivă

Cu o noapte înainte să fie din nou arestat, Alex Bodi s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu. 

Alex Bodi a fost arestat preventiv pe 11 octombrie. Cu o noapte înainte, afaceristul s-a întâlnit cu fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, care era însoțită de o prietenă. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în zona de Nord a Capitalei fără pic de tensiune și, în unele momente, chiar cu zâmbetele pe buze. Au vorbit preț de câteva minute și la un moment dat, Alex Bodi s-a dus la mașina lui, de unde a luat o cutie - cel mai probabil un cadou - și i-a dăruit-o fostei soții, scrie Cancan

Conversația a continuat, dar nu pentru foarte mult timp. Fiecare și-a văzut apoi de drum. 

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, BĂTUTĂ și trimisă la produs de Alex Bodi? Afaceristul, după acuzațiile aduse: Nu am forțat-o, a muncit din proprie inițiativă

De ce a fost Alex Bodi din nou arestat

Alex Bodi a fost arestat preventiv pe 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit celor spuse de el și de avocatul său, totul s-a întâmplat pentru că afaceristul nu a ajuns la termenele stabilite în dosar la Curtea de Apel Craiova, din cauza unor motive medicale. 

Avocatul Radu Marinescu a explicat că "domnul Bodi nu a ajuns la unele dintre termene stabilite în dosar la Curtea de Apel Craiova. S-au dispus verificări de către Curtea de Apel Craiova. Verificări care s-au făcut de către organele de poliție care asigură supravegherea, domnul Bodi fiind sub control judiciar. S-a stabilit de către organele de poliție că domnul Bodi a avut o situație medicală."

În continuare, avocatul a precizat că Bodi "s-a prezentat la un spital din Capitală acuzând o infecție cu un virus și deține niște documente medicale în acest sens care, în opinia dânsului, justificau absența de la termenul stabilit la Curtea de Apel Craiova."

"O persoană, când este sub control judiciar, trebuie să se prezinte de câte ori i se solicită la organele judiciare. A analizat această situație Tribunalul Gorj care a apreciat că documentele medicale sunt satisfăcătoare în sensul de a justifica absența lui, iar acum în contestația făcută de către Parchet, Curtea de Apel a apreciat contrar - că nu sunt suficiente acele documente medicale și că nu este o absență justificată a domnului Bodi, astfel încât s-a înlocuit măsura mai ușoară cu o măsură, din păcate, mai gravă față de dumnealui.”, a mai spus avocatul la Antena Stars. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel