Bianca Drăgușanu, BĂTUTĂ și trimisă la produs de Alex Bodi? Afaceristul, după acuzațiile aduse: Nu am forțat-o, a muncit din proprie inițiativă

Foto: 40 de intrebari cu Denise Rifai Kanal D
Foto: 40 de intrebari cu Denise Rifai Kanal D

Alex Bodi a rupt tăcerea despre acuzațiile de trafic de persoane și despre relația cu Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea "40 de întrebări" de la Kanal D și a răspuns celor mai piperate întrebări.

Printre toate întrebările pe care i le-a adresat Denise Rifai, Alex Bodi a spus și varianta lui legată de acuzațiile Biancăi Drăgușanu și despre momentul în care aceasta a apărut plină de vânătăi. 

"De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?"

"În primul rând, cred că nu am nicio scuză să compar forța unui bărbat de 110 kilograme, dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.

Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la ce spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată.

Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea", a declarat Alex Bodi, în emisiunea de la Kanal D. 

"M-a înjurat de bunica mea care a murit"

"Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă.

Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei", a completat el.

Alex Bodi, despre acuzațiile de trafic de persoane. A trimis-o la produs pe Bianca Drăgușanu?

În plus, afaceristul a fost întrebat și despre acuzațiile de trafic de persoane și despre cele în care i-ar fi cerut Biancăi Drăgușanu să se prostinueze. 

În acest context, Alex Bodi a spus că: "Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine ,în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva".

Acuzații similare au fost făcute și la adresa fostei sale soții, Iulia Sălăgean, cea alături de care are și un copil.

"Nu am forțat-o, nu am obligat-o, a muncit din proprie inițiativă"

Alex Bodi a negat și de această dată. 

"Niciodată.

În primul rând Iulia Sălăgean nu are declarații sau denunțuri împotriva mea. Ea a fost chemată ca martor în septembrie și a specificat că nu am forțat-o, nu am obligat-o, pentru că ea a muncit din proprie inițiativă. Între mine și ea nu au existat niciodată episoade de violență sau abuzuri. Era dansatoare într-un club. Referitor la domnul Adrian Tâmplaru, este nașul fetei mele pe care l-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Dânsul se ocupa de restaurant și timp de 2 ani eu nu l-am văzut să se implice în afaceri ilegale", a spus Alex Bodi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel