Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: O să se muşamalizeze tot

Foto: Instagram / Adriana Bahmuțeanu
Foto: Instagram / Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu susține că ancheta în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian se va mușamaliza. 

Adriana Bahmuțeanu a dat un nou interviu cu privire la moartea celebrului artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Aceasta consideră că ancheta va fi mușamalizată și nici nu se vor face arestări în acest dosar. 

”El era supărat că nu putea să-și facă meseria. Nu l-am simțit bolnav. Își dorea foarte mult să cânte. Voia să călătorească, să meargă în vacanțe, să facă tot ce nu a apucat în viața lui. (...) O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele. Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc septic. Cântărețul era internat în stare gravă la spitalul din Reșița. 

”Nu se trata după ureche”

Adriana Bahmuțeanu a mai susținut recent că aparatul respirator este cel mai important pentru orice artist muzical pentru că altfel nu ar putea să își câștige banii. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre deciziile luate de Petrică Mîțu Stoian. 

"E pentru îmbunătăţirea capacităţii pulmonare, ca să te facă mai tânăr, mai frumos, mai puternic. El s-a dus acolo pentru că pentru orice artist, aparatul respirator, gâtul, plămânii, sunt ce are el mai de preţ. El dacă nu are plămânii puternici şi nu poate să cânte, nu-şi poate câştiga banii, nu-şi poate face meseria. Petrică Mîţu Stoian era un om extrem de pedant, se îngrijea foarte mult, mergea inclusiv la tratamente de înfrumuseţare, dar toate astea la recomandarea unui specialist. Nu se trata după ureche sau de pe Facebook”, a spus Adriana. 

Citește mai multe aici!

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat pe data de 10 noiembrie, la ora 12:00, în Cimitirul Ungureni din Craiova. Acum, familia așteaptă rezultatele autopsiei maestrului de la Institutul Mina Minovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel