Adriana Bahmuțeanu, despre tratamentele lui Petrică Mîțu Stoian: Nu se trata după ureche

Foto: Instagram / Adriana Bahmuțeanu
Foto: Instagram / Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a făcut mai multe dezvăluiri din viața lui Petrică Mîțu Stoian și spune că ”era un om extrem de pedant, se îngrijea foarte mult”.

Andriana Bahmuțeanu este de părere că aparatul respirator este cel mai important pentru orice artist muzical pentru că altfel nu ar putea să își câștige banii. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre deciziile luate de Petrică Mîțu Stoian. 

"E pentru îmbunătăţirea capacităţii pulmonare, ca să te facă mai tânăr, mai frumos, mai puternic. El s-a dus acolo pentru că pentru orice artist, aparatul respirator, gâtul, plămânii, sunt ce are el mai de preţ. El dacă nu are plămânii puternici şi nu poate să cânte, nu-şi poate câştiga banii, nu-şi poate face meseria. Petrică Mîţu Stoian era un om extrem de pedant, se îngrijea foarte mult, mergea inclusiv la tratamente de înfrumuseţare, dar toate astea la recomandarea unui specialist. Nu se trata după ureche sau de pe Facebook.

Vaccinat cu ambele doze

El s-a vaccinat cu ambele doze, a fost de bună credinţă. În septembrie-octombrie undeva, a făcut o formă de COVID medie spre altceva, nu ştim, dar e clar că a rămas cu sechele pulmonare. Nu ştim foarte clar nici dacă s-a dus la vreun spital în Craiova sau s-a tratat doar ambulator, cu medicul de familie. Înţeleg că a avut ceva pusee febrile. Probabil şi de aici supradozajul de anticoagulant. E o întrebare la care nu am găsit răspuns. După episodul cu COVID cu bronhopneumonie şi alte probleme la plămâni, el se duce la această clinică, pentru că un specialist îl convinge că e cel mai bun tratament ca să îşi recupereze capacitatea pulmonară. El s-a dus convins fiind că merge la cei mai buni specialişti şi la cea mai bună clinică", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi declarații sfâșietoare

Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian a făcut noi declarații. Aceasta a povestit cum i s-a înrăutățit starea artistului, cum a fost dus la terapie intensivă, dar și prima care l-a văzut mort, scrie romaniatv.net.

Acum, familia așteaptă rezultatele autopsiei maestrului de la Institutul Mina Minovici.

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat ieri, 10 noiembrie, la ora 12:00, în Cimitirul Ungureni din Craiova.

Citește știrea integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel