Adrian Mutu: Nu am semnat cu nicio echipă

mutu dc
mutu dc

Adrian Mutu a declarat astăzi că nu a discutat cum nimeni de la echipa franceză Ajaccio și nici cu reprezentanții vreunei alte echipe

Atacantul român a negat informațiile din presă, care spuneau că acesta ar fi semnat cu echipa Ajaccio și a precizat că dorește să rămână la Cesena, iar o eventuală posibilitate de transfer va fi analizată de impresarii săi. "N-am semnat cu nimeni, n-am vorbit cu nicio echipă, am impresari. Mă antrenez la Cesena, cu alţi băieţi, împreună cu care aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Eu am un contract pe care doresc să-l respect. Nu ştiu ce părere are Cesena. Nu sunt fără echipă cum se spune, mai am doi ani de contract. În două săptămâni vom şti mai multe, pentru că se termină perioada de transferuri. Probabil că dacă nu o să fiu transferat, o să fiu reintegrat în echipă la Cesena. Nu au altă şansă.," a declarat Adrian Mutu la Sport.ro

Mutu nu exclude o posibilă întoarcere în țară

Jucătorul Cesenei ia în calcul și o posibilă întoarcere în România, precizând că se simte foarte bine în țara sa natală. "Dacă ar fi una dintre echipele importante ale României care să îmi facă o ofertă pe care aş agrea-o... Nu pot să iau o decizie singur, am familie, am copii, trebuie să decid şi în funcţie de lucrul acesta, trebuie să decid şi cu soţia. Niciodată n-am să fug după o ofertă cu mulţi bani. Niciodată nu am să-mi sacrific familia pentru bani. Întotdeauna o să iau o decizie pentru ca ei să se simtă bine, pentru că Mario a început şcoala şi eu vreau să fiu în contact cu el tot timpul. Am crescut până la 19-20 de ani în România, întotdeauna vin cu mare plăcere în România şi aici m-am simţit bine. Şi mereu abia aştept să vin să-mi văd familia. Avem toate şcolile posibile, oameni capabil să-mi educe copiii, cred că e un loc în care să-ţi creşti copilul liniştit," a mai declarat Adrian Mutu, citat de Mediafax.

Referitor la echipa națională, fostul jucător al Fiorentinei spune că își dorește să ajungă la Cupa Mondială din 2014. "Sunt alături de băieţi, îmi pare rău că nu sunt acolo, dar nici nu avea domnul Piţurcă cum să mă convoace, pentru că nu sunt pregătit. Obiectivul meu nu este să-l ajung pe Hagi la numărul de goluri, obiectivul meu este să ajung la Mondialele din Brazilia. Atât, pentru că ar fi primul Mondial la care aş juca şi o experienţă unică," a mai adăugat jucătorul român.

Adrian Mutu a dat aceste explicații, după ce tot astăzi, președintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni, a declarat că a ajuns la un acord cu Adrian Mutu și cu agenții acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel