Adele s-a apucat de... dans la bară. Publicul a aplaudat-o

Adele a putut fi văzută dansând la bară în cadrul unui eveniment dedicat comunității LGBTQIA+.

Cine ar fi crezut că Adele își va dezvălui și alte talente, în afară de cele muzicale. Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a devenit un subiect al rețelelor de socializare vineri, după ce au apărut imagini cu ea interpretând un dans la bară improvizat pentru publicul de la evenimentul G-A-Y, care se desfășura la clubul de noapte Heaven din Londra.

Cântăreața britanică a făcut o vizită neașteptată la clubul LGBTQ+, joi, pentru a fi în juriul unui concurs alături de Cheryl Hole, fostă participantă la „RuPaul's Drag Race UK”. Pe scenă, Adele a decis că este ocazia perfectă de a-și arăta abilitățile de  dans la bară. În videoclipurile care circulă online, aceasta este văzută învârtindu-se pe bara din mijlocul scenei. 

Fanii au apreciat atitudinea artistei

Apariția britanicei i-a înnebunit pe fanii de pe rețelele de socializare, mulți lăudând capacitatea ei de a se relaxa, de a dansa și de a se distra.

Un fan a scris: „Adele dansând la bară la Heaven era pe cartea de bingo din 2022”, făcând aluzie la modul neașteptat în care a fost văzută artista. 

Cheryl Hole a împărtășit, de asemenea, fotografii pe Instagram cu ea și Adele la club de noapte, descriindu-le: „Confirmat: Adele a fost devastată că am fost eliminată de la Drag Race. Te iubesc, diva”. 

Înainte de apariția ei la Heaven, Adele a filmat pentru „The Graham Norton Show”, unde a discutat despre spectacolul ei anulat din Las Vegas, precum și despre relația ei amoroasă cu agentul sportiv celebru Rich Paul.

Pretențiile cântăreței Adele, peste cele ale Madonnei 

”Am încercat tot ce era posibil ca să fim gata la timp, dar am fost loviți de întârzierile legate de pregătiri şi de COVID-19”, a încercat să explice, printre lacrimi, Adele într-o filmare urcată pe Instagram.

”Jumătate din membrii echipei mele au COVID şi a fost imposibil să pregătim concertul. Îmi pare atât de rău”, a adăugat vedeta, care avea programat un spectacol la hotelul Caesars Palace din Las Vegas.

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, mai multe surse declarând, pentru Daily Mail, că solicitările artistei sunt exagerate, depășind cu mult cererile altor vedete precum Madonna, Celine Dion sau Mariah Carey și i-au pus pe organizatori într-o situație dificilă. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel