Adele denunță utilizarea unui cântec de-al ei de către Donald Trump

Cântăreața britanică Adele, aflată în prezent în fruntea clasamentelor muzicale cu piesa "Hello", s-a opus luni difuzării uneia dintre melodiile sale la adunările candidatului republican la Casa Albă Donald Trump, transmite marți AFP.

În cadrul adunărilor de susținere a miliardarului american, presupus fan al artistei pe care a văzut-o recent într-un spectacol la New York, se poate auzi mereu "Rolling in the Deep", lucru dezaprobat de cântăreață. Luni, în prima zi a maratonului alegerilor primare americane, în cadrul căruia partizanii republicani și democrați urmează să își aleagă candidații la prezidențialele din luna noiembrie, Adele s-a delimitat de Donald Trump, fără să îl numească însă.

"Adele nu și-a dat acordul pentru folosirea cântecelor sale la adunările politice", a scris într-un comunicat purtătorul de cuvânt al artistei, care a ajuns cel mai rapid la un miliard de vizualizări pr YouTube cu balada sa romantică "Hello", clipul fiind realizat de cineastul din Quebec Xavier Dolan.

Clasa politică americană și îndeosebi dreapta a fost criticată adesea pentru că recurge la piese muzicale de renume la adunările sale fără consimțământul artiștilor vizați, potrivit Agerpres. Anterior, în cursa pentru învestitura republicană, Donald Trump a recurs la "Rockin' in the Free World" a lui Neil Young și la "It's the world as we know it" a grupului REM, declanșând indignarea acestor artiști care nu vor să fie asociați cu campania miliardarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel