Actorul Marius Manole sare în apărarea consilierei USR din Timișoara, care a descins cu jandarmii: Vrea să scape de mafioți

Sursă foto: Facebook Marius Manole
Sursă foto: Facebook Marius Manole

Actorul Marius Manole sare în apărarea consilierei USR Ana Munteanu, care a descins cu jandarmii la un restaurant din Timișoara.

"Da, înțeleg ce a făcut Ana Munteanu la Timișoara. O cunosc de când era încă studentă și știu ce fel de om e. Știu toate acțiunile ei din Timișoara și cum mergea cu bicicletă să adune uleiul folosit de oameni că să nu fie aruncat și câte lucruri bune a făcut pentru Timișoara Verde. Un om care vrea să schimbe lucrurile ca țara asta să scape de mafioți și oameni care sunt mai presus de lege. Uneori setea de dreptate e mai puternică decât rațiunea. Ca activist avea voie să fie acolo, să sesizeze și să facă live-ul ăla, ca om politic probabil că nu. A greșit, deși acolo se dau amenzi acum, asta doar pentru că a venit control din Capitală.

Sper ca Ana să nu pățească nimic, că cei de la restaurantul ăla să nu-i facă rău. Sper că cei din USR Timiș Alianța USR PLUS să nu se dezică și să încerce să scape de ea doar pentru că a stârnit acum un scandal mediatic. Puteți să fiți alături de ea. Sper că Dominic Fritz să înțeleagă și mai sper că Dan Barna să vadă adevărul. Să nu uităm ce activă și cât mult bine a făcut Ana în campanie, când venea prima în sediu și ne informa despre tot ce se întâmplă și ce mâna de ajutor a dat ca Dominic să fie acceptat de comunitate. Atât.", a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook. 

Reamintim că Ana Munteanu, consileră USR, a descins cu jandarmii la un restaurant din Timișoara pe motiv că ar fi avut informații că acolo luau masa și oameni care nu erau cazați în hotel. Proprietarul restaurantului o acuză de abuz de putere și susține că totul a fost o înscenare pusă la punct pentru că ar fi cerut suspendarea plății chiriei, conform unei clauze contractuale pe care o au cu Primăria Municipiului Timișoara. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control atât la Prefectura Timiș, cât și la Jandarmerie, dar și la Inspectoratul Județean de Poliție. 

VEZI ȘI: Consilieră USR, descindere cu jandarmi. Patronul restaurantului, acuzații grave: Ne-au înscenat un FLAGRANT. Abuz de putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel