Accident mortal în Constanţa. Un tânăr de 23 de ani s-a răsturnat cu maşina în sensul giratoriu

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Un tânăr de 23 de ani a murit duminică dimineaţă, în municipiul Constanţa, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un sens giratoriu şi s-a răsturnat.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 6,00, poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, s-a produs un accident rutier.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism şi ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat", a transmis IPJ Constanţa.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locului producerii accidentului rutier, unde un autoturism s-a răsturnat, au fost trimise un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, scrie Agerpres.

"Şoferul român merge în sensul giratoriu cum îl apucă"

"Regula spune aşa. Când intru în sensul giratoriu sau când intru în intersecţie la modul general, pe banda de pe care am intrat trebuie să şi ies. Nu schimb banda în intersecţie. Mai puţin când vreau să trec de pe exterior pe interior, cu acordare de prioritate. La noi vezi şoferi care de pe banda 1 fac la stânga şi se încadrează direct pe banda doi pe strada pe care tocmai intră. Sau invers, de pe banda doi se încadrează pe banda 1. Şi atunci, cel care este paralel cu el rămâne pe lângă drum sau îl loveşte. 

În intersecţie nu se schimbă banda. 

E adevărat că la noi sunt multe locuri unde pleci de pe 2 benzi şi intri pe o singură bandă sau de pe o singură bandă şi intri pe două. Dar respecţi banda pe care eşti. Respectând banda, nu ajungi la situaţii dificile. 

Din păcate, şoferul român merge în sensul giratoriu cum îl apucă", a declarat Titi Aur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel