Accident grav pe DN 65. Un om a murit, circulaţie blocată

Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN65, în judeţul Olt, după un grav accident de circulaţie.

Update: Şoferii implicaţi în accident aveau 25, respectiv 61 e ani. Bărbatul de 61 a decedat, în timp ce tânărul de 25 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Polițiștii fac o anchetă și au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, scrie Mediafax.

Pe șosea se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

- ştirea iniţială - 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localității Jitaru, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, carosabilul este uscat și vizibilitatea bună. Se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Un şofer din Bucureşti, încătuşat după ce a provocat un accident

Polițiștii din Capitală au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule pe Bd. Ghencea la intersecție cu Str. Brașov. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, agenții de poliție au constatat că unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice, iar la solicitarea de a fi testat cu aparatul alcooltest acesta a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și încatușat.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 33 de ani a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au organizat o acțiune pe străzile din București penru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Au fost aplicate 126 de amenzi în valoare de aproximativ 68.000 de lei și au fost întocmite 3 dosare penale, două pentrru conducere sub influența alcoolului și unul pentru conducere fără permis.

De asemenea, au fost reținute 21 certificate de înmatriculare și 6 permise de conducere, scrie Mediafax.

CITEŞTE ŞI Poliţist din Teleorman, cercetat pentru furt de maşini. Ar fi fost băut şi drogat 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel