Urmărește emisiunea live


A murit Mylene Demongeot, actriţă celebră pentru rolurile din trilogia Fantomas

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Actriţa franceză Mylene Demongeot, o populară vedetă de cinema, a murit joi la vârsta de 87 de ani, după o carieră de 70 de ani şi tot atâtea filme, a declarat pentru AFP reprezentanta sa de presă.


Mylene Demongeot, militantă pentru mediu şi drepturile animalelor, a murit în această după-amiază într-un spital din Paris, a precizat aceasta.

De la trilogia "Fantomas" din anii 1960 până la trilogia "Camping" o jumătate de secol mai târziu, fiecare generaţie va avea propria sa amintire despre această actriţă îndrăgită.

Blondă, zâmbitoare, Mylene Demongeot a fost deseori comparată cu Brigitte Bardot, cu care împărtăşea dragostea pentru animale şi pentru mediu şi chiar a fost prezentată ca rivală a acesteia.

A jucat până la sfârşitul vieţii, ultimul rol fiind în "Maison de Retraite", o comedie cu Kev Adams şi Gerard Depardieu, unul dintre puţinele filme franceze care a depăşit două milioane de spectatori în 2022, scrie Agerpres.

Will Smith „înțelege pe deplin” dacă publicul va evita filmele sale după palma de la Oscar

Will Smith spune că „înțelege complet” dacă publicul nu este pregătit să-l privească pe ecran în timp ce promovează primul său film de când l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă la Oscar, dar speră că acțiunile sale nu vor „penaliza” filmul, care este lansat în perioada premergătoare sezonului oficial de premiere.

Într-un interviu de televiziune pentru Fox 5, actorul a recunoscut sentimentele mixte ale oamenilor despre faptul că l-au văzut în public din nou, înainte de lansarea dramei despre sclavie „Emancipation”, regizată de Antoine Fuqua, și primul proiect major al lui Smith de la ceremonie, notează The Guardian.

„Înțeleg perfect asta, dacă cineva nu este pregătit”, a spus Smith pentru Fox 5. „Aș respecta absolut asta.

„Preocuparea mea cea mai profundă este echipa mea. Antoine a făcut ceea ce cred că este cea mai măreață muncă din întreaga sa carieră... oamenii din această echipă au făcut unele dintre cele mai bune lucrări din întreaga lor carieră, iar speranța mea cea mai profundă este că acțiunile mele nu-mi penalizează echipa.

„Deci, în acest moment, pentru asta lucrez. Asta sper. Sper că materialul, puterea filmului, actualitatea poveștii – sper că binele care se poate face – va deschide cel puțin inimile oamenilor pentru a vedea, recunoaște și sprijini artiștii incredibili din în jurul acestui film.”

„Emancipation” spune povestea unui sclav fugar, pe nume Gordon, cunoscut și sub numele de „Whipped Peter”, care a făcut obiectul unor fotografii celebre care documentau cicatricile de pe spate de la biciuirile pe care le-a primit. Imaginile șocante au fost publicate în întreaga lume în 1863, alimentând mișcarea aboliționistă.

Lansarea filmului a fost amânată în mai, parțial din cauza preocupărilor legate de consecințele acțiunilor lui Smith la Premiile Academiei. Filmul va fi lansat în cinematografele din SUA săptămâna aceasta, înainte de a fi difuzat pe Apple TV+ din 9 decembrie.

Steven Spielberg a declarat într-un interviu acordat pentru cotidianul The New York Times că serviciile de streaming precum HBO Max "i-au aruncat sub autobuz" pe unii dintre prietenii lui cineaşti atunci când directorii acestor companii au ales "fără menajamente" să nu mai lanseze filmele unor regizori celebri în cinematografe, ci pe platformele lor online, informează revista Variety.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel