Victor Ponta, detalii de la discuția cu Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a evitat marţi să precizeze dacă va accepta sau nu funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, menţionând doar că a discutat cu preşedintele social-democraților, Liviu Dragnea, 'despre tot ceea ce este bine pentru PSD'.

 'Haideţi să... Astăzi să nu vă stricăm surprizele. Vedem ce ministru îşi mai dă demisia astăzi şi după aia mai vorbim şi despre alte lucruri. O să discutăm şi o să luăm decizii împreună. Decizii înţelepte. Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD şi pentru alegătorii noştri, ai USL. Îi susţin pe toţi candidaţii PSD şi pe cei ai ALDE', a declarat Ponta, la finalul şedinţei grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde s-a decis în unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitării de revocare a lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor.

Citește și: Dragnea, anunț despre revenirea lui Victor Ponta la vârful PSD

Întrebat dacă e bine pentru PSD ca el să fie preşedintele Camerei Deputaţilor, Ponta a arătat că 'asta va decide PSD'. 'Eu nu sunt 'PSD' ca să vorbesc. Eu mă duc să văd ce ministru mai demisionează azi din 'Guvernul meu' până rămâne dl Iohannis... Aţi văzut Cartea Junglei cu King Louie, când cădea totul în jur şi rămânea doar el şi ţinea coloana? O să rămână doar dl. Iohannis cu 'guvernul lui a adăugat, ironic, fostul premier, citează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel